Hastaneden alkışlarla uğurladılar

Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görüp sağlığına kavuştuktan sonra taburcu edilen bir vatandaş alkışlarla uğurlandı.

11 Nisan 2020 Cumartesi 22:12

Türkiye genelinde olduğu gibi Çorum’da da koronavirüs salgınının teşhis ve tedavisinde en ön safta sağlık personeli mücadele veriyor.

112 Acil Servis ekiplerinden tutun da aile hekimlerine, yerelde sağlığın yerel yöneticilerine kadar tüm çalışanlar gecelerini gündüzlerine katarak Çorumlunun sağlığı için seferber oldular.

Sağlık zincirinin en önemli halkası olan Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde de tüm sağlık personeli fedekârca hizmet veriyor. Bu mücadele hastaneden bugüne kadar 63 hastanın şifa bularak taburcu edilmesiyle karşılık buluyor.

Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görüp sağlığına kavuştuktan sonra taburcu edilen bir vatandaş sağlık personeli tarafından alkışlarla uğurlandı. İşte o güzel anlar görüntülere böyle yansıdı.

Son Güncelleme: 13.04.2020 21:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hıdur 2020-04-12 09:43:44

Bu arkadaşa sorsan 14 gün önce yurtdışından gelen akrabasını ziyaret etmiştir. Ya da 14 kurala uymamıştır. Alkışlayalım gerçekten alkışı hak ediyor. Ben haksızlık ediyorsam 14 kural da bir hata var galiba. Kimseye de haksızlık etmek istemem.