Hastane’den önemli duyuru

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden deprem bölgesine hekim ve tıbbi sevkiyat nedeniyle MRHS randevularında iptallerin yaşanabileceği duyuruldu.

07 Şubat 2023 Salı 13:25
Hastane’den önemli duyuru

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden yapılan açıklamada, Kahramanmaraş merkezli 10 kenti etkileyen deprem nedeniyle bölgeye hekim ve sağlık teçhizatı sevkiyatı yapıldığı, bu nedenle MHRS randevularında iptaller ve bazı birimlerde zaruri değişiklikler yapılabildiği bildirildi.

İşte o duyuru:

“Değerli vatandaşlarımız;
Kahramanmaraş merkezli olup çok sayıda ilimizi etkileyen deprem nedeniyle, deprem bölgesine hekim görevlendirmelerimiz, tıbbi cihaz, ilaç ve sarf malzemesi sevkiyatımız ve desteğimiz artarak devam etmektedir. Milletçe altından kalkmaya çalıştığımız bu zor süreçte hastanemizde sağlık hizmet sunumunda aksama olmayacak şekilde tarafımızca tedbirler alınmakla birlikte; MRHS randevularında iptaller ve bazı birimlerimizde zaruri değişiklikler yapılabilmektedir.

Desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ediyoruz. Milletimize geçmiş olsun dileklerimizi sunarken, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah (c.c)’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

Son Güncelleme: 07.02.2023 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165