Hastaneye 'Erişebilirlik Belgesi'

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin erişebilirlik belgesi almaya hak kazandığı duyuruldu.

29 Aralık 2022 Perşembe 13:20
Hastaneye 'Erişebilirlik Belgesi'

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin erişebilirlik belgesi almaya hak kazandığı duyuruldu.

Başhekim Doç. Dr. Sinan Zehir, kurumsal sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Özel gereksinim ihtiyacı duyan bireylerin sağlık hizmetine ulaşabilmesi için gerekli olan tüm alt yapı hazırlanarak erişebilirlik belgesi alınmıştır. İlgili koşulların sağlanmasında emeği geçenlere çok teşekkür ederiz." ifadelerine yer verdi.

Başhekim Zehir'in paylaşım metninde, Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ömer Sobacı ile Kamu Hastaneleri Hizmetleri Daire Başkanı Dr. İhsan Demirbaş ile birlikte fotoğrafları da yer aldı.

Son Güncelleme: 29.12.2022 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan 2022-12-29 13:57:21

Sağlık Personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etmekte fayda var.
Ancak Her bir branş için en az 3 polikinlik olmalı çünkü çalışan da haz ve mutluluk duyar gelen hastalarda has ve mutluluk duyar. Bazen Keşme keş oluyor. doktalr bunalıyor. acil gelen oluyor veya sıra alamadan gelip en sonu bekleyenler için mutluluk olur. İnşAllah daha iyi hizmetler olur.