Hastaneye prefabrik koronavirüs polikliniği

Çorum’un Ortaköy İlçe Belediyesi Ortaköy Devlet Hastanesi’ne prefabrik Covid-19 polikliniği temin etti.

12 Kasım 2020 Perşembe 15:28
Hastaneye prefabrik koronavirüs polikliniği

Çorum’un Ortaköy İlçe Belediyesi Ortaköy Devlet Hastanesi’ne Bağımsız Covid-19 polikliniği tedarik etti.

Koronavirüs şüphesi ile hastaneye başvuran hastalara yönelik hizmet kalitesinin artırılması hedeflendi.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, şöyle dedi; “Ortaköy devlet hastanemize müracaatta bulunan hastalarımıza daha kaliteli hizmet verebilmek için içerisinde 3 oda ve lavaboların bulunduğu bir prefabrik tedarik ettik. Covid-19 hastalarımızın muayene ve kontrolü için bağımsız bir covid-19 polikliniği oluşturduk. Bazı haber kanallarında bahsedildiği üzere ilçemizde çok büyük vaka artışımız yok, aksine şu an ilçemizdeki vaka artış oranı diğer ilçelerimize göre çok daha düşük. Lütfen ilgili kuruluşlarımızın uyarılarını dikkate alarak  tedbirli olalım. Maske, mesafe ve temizlik kurallarını aklımızdan çıkarmayalım.

Hizmetimizin getirilmesinde desteğini esirgemeyen Karayolları Genel Müdürümüz Abdulkadir Uraloğlu’na, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanımız Tahsin Şahin’e İlçe Devlet Hastanesi Başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa Özcan’a ve İlçe Devlet Hastanesi Müdürümüz Sefa Özdoğan’a teşekkür ediyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.