Hastane’ye yeni hekim atamaları

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanesi’nde çeşitli branşlarda 5 yeni hekim kadrosuna atama yapıldığı duyuruldu.

31 Ağustos 2021 Salı 13:28
Hastane’ye yeni hekim atamaları

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanesi’nde çeşitli branşlarda 5 yeni hekim kadrosuna atama yapıldığı, söz konusu doktorların hasta kabülüne başladığı bildirildi.

İşte o açıklama: “Hastanemizde Veli Özbek Göğüs Cerrahisi, Leman Kayaş çocuk endokrin, Veysel Barış Turhan Genel Cerrahi, Gülay Aktar Uğurlu Kulak Burun Boğaz ve Oğuz Lafcı radyodiagnostik uzmanı olarak göreve başlamıştır.

Böylelikle hastanemizde göğüs cerrahisinde doktor sayımız 2, çocuk endokrin de doktor sayımız 2, genel cerrahide doktor sayımız 11, Kulak Burun Boğaz branşında doktor sayımız 8, Radyolojide doktor sayımız .13’e yükselmiştir. Doktorlarımızın hepsi hasta kabulüne başlamış ve MHRS ye çalışma cetvelleri tanımlanmıştır."

Son Güncelleme: 02.09.2021 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165