Hastaneye yeni müdür

Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü görevine Şennur Şimşek atandı.

28 Ağustos 2018 Salı 00:00
Hastaneye yeni müdür

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü görevine Şennur Şimşek atandı.

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, yönetim kurulu üyeleri ve hastane işyeri temsilcileriyle birlikte Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi'ne Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak atanan Şennur Şimşek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Saatcı, yaptığı açıklamada, "Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi'ne Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak atanan Şennur hanıma yeni görevinin hayırlı olmasını diler, çalışmalarında başarılar, muvaffakiyetler ve kolaylıklar dilerim. Şennur hanımın görevinde başarılı olacağından, layıkıyla yapacağından hiç şüphemiz yoktur. Görevinde hak, hukuk, adalet ve objektiflik ilkelerinden taviz vermeyeceğinden eminiz. Hizmet noktasında üzerimize düşen her konuda, her zaman destek vereceğimizin bilinmesini istiyorum.” Dedi.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Şennur Şimşek te, ziyaretten duyduğu memnuiyeti ifade ederek, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 16.07.2021 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.