Hastaneye yerli ve milli solunum cihazı

Çorum’un Sungurlu İlçe Devlet Hastanesi’ne ASelsan imzalı tamamen yerli ve milli iki adet solunum cihazı desteği sağlandı.

16 Aralık 2020 Çarşamba 10:38
Hastaneye yerli ve milli solunum cihazı

Çorum’un Sungurlu İlçe Devlet Hastanesi’ne tamamen yerli ve milli iki adet solunum cihazı desteği sağlandı.

Hastaneden yapılan açıklamada, “Milli gurur, hastanemize yerli ve milli ASELSAN ventilatör cihazı bağışlandı. 2 adet ASELSAN ventilatör yoğun bakım ünitesinde kullanılmak üzere hastanemize teslim edilmiştir. Bu süreçte emeği geçenlere şükranlarımızı arz ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

Türkiye’nin savunma sanayi ve ileri teknoloji alanında amiral gemisi ASELSAN tarafından Sungurlu Devlet Hastanesi’ne 2 adet solunum cihazı (ventilatör) verildi.

Savunma sanayiinde kabiliyetleriyle sağlık teknolojilerinde yenilikçi çözümlere imza atan, bu alana yıllardır ciddi öz kaynak ayıran ASELSAN, geliştirdiği tıbbi cihazlarıyla da öne çıkıyor.

ASELSAN’ın ürettiği solunum cihazları ihtiyaç duyan hastaların hizmetinde kullanılmak üzere hastane yetkililerine teslim edildi.

Son Güncelleme: 16.12.2020 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165