Hayat ta kurtaracaklar, zincir de takacaklar

Ambulans kazalarını azaltmak amacıyla sağlık çalışanlarına ambulans sürüş teknikleri eğitimi verildi

26 Eylül 2018 Çarşamba 17:01
Hayat ta kurtaracaklar, zincir de takacaklar

Onlar sadece hayat kurtarmıyor, kendi başlarına gelebilecek olası kazaların da önüne geçmek için her türlü tedbiri alıyor. Amaç ambulans kazalarını azaltmak, kendilerinin ve kendilerine emanet canların can güvenliğini sağlamak.

Çorum İl Sağlık Müdürlüğü’nce  ambulans kazalarını azaltmak, çalışanlar ve hastaların güvenliğini artırmak, daha etkin ve güvenli bir sağlık hizmeti sunmak amacıyla Ambulans SürüTeknikleri Eğitimi (ASTE) düzenlendi.

Eğitime toplamda 19 kişi katıldı. Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Osman Tök koordinatörlüğünde, Çorum İl Sağlık Müdürlüğü Eğitmenleri ATT Alaattin Çiftoğlu, ATT Mustafa Altekin, ATT Deniz Okan, ATT Furkan Taştan, ATT Atilla Şentürk ve ATT Ahmet Uğur, tarafından verilen eğitim sırasında sürücüler, zorlu parkurlarda eğitim sürüşleri gerçekleştirerek, lastik sökme, zincir takma, akü takviye yapma gibi konularında da eğitim aldılar.

Son Güncelleme: 27.09.2018 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165