Hayırseverlerden cihaz bağışı

Çorumlu işadamları Sabri ve Hikmet Burhanoğlu, Oğuzlar Devlet Hastanesi'ne riskli gebelerin takibini yapan NST cihazı bağışladı.

21 Ocak 2020 Salı 09:59
Hayırseverlerden cihaz bağışı

Çorumlu işadamları Sabri ve Hikmet Burhanoğlu, Oğuzlar İlçe Hastanesi’nde Riskli gebelerin takibini yapan NST cihazı bağışladı.

Yapılan açıklamada, “Bakanlığımızca “Anne Sağlığını İyileştirmek ve Anne Ölüm Oranın Azaltmak” amacıyla yürütülmekte olan program kapsamında, riskli gebelerin yakın takibe alınması bu programlardan biridir. Anne adaylarının ve bebeklerinin hamilelik sırasında sağlık durumlarının takip edilmesi oldukça önemlidir. Non Stress Test (NST), bebeğin sağlık durumunun yakından takip edilmesi amacı ile yapılmaktadır.”denildi.
Hayırseverler Sabri ve Hikmet Burhanoğlu, merhum Avni Burhanoğlu asına Oğuzlar İlçe Devlet Hastanesi’nde Riskli Gebelerin takibinin yapılabilmesi için NST cihazı bağışladı.

Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı, hayırsever iş adamlarına teşekkür belgesi verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasta yakını 2020-01-21 11:07:07

hayırsever vatandaşımıza teşekkürler.oğuzlar ilçemizde kadın doğum uzmanı var mı?

Avatar
Çorumlu 2020-01-21 11:18:30

İlçe devlet hastanelerinde doktor mu var.. Olanlarda sıfır döner aldıkları için motive değil. Bir an önce ayrılıp gitmek istiyor..

banner165