Hemşehrimizden sağlık çalışanlarına beste

Çorumlu müzik öğretmeni ‘Merhamet Ordusu’ beste yaparak sağlık çalışanlarına moral verdi

22 Nisan 2020 Çarşamba 12:33

Çorumlu müzik öğretmeni ‘Merhamet Ordusu’ sağlık çalışanlarına moral verdi

Tokat Mevlana İmam Hatip Ortaokulu’nda Müzik Öğretmeni olarak görev yapan hemşehrimiz Seyfi Karslı, her türlü övgüyü hak eden fedakar sağlık çalışanlarına ‘Merhamet Ordusu’ isimli yazdığı şarkıyı armağan etti.
Bu zorlu süreçte, en sıkıntılı durumda olan sağlıkçılarımıza kendimizce minnet borcumuzu ödemek, onlara destek olmak ve moral vermek için bu şarkıyı yazdıklarını söyleyen Karslı, “Şarkının sözleri, müziği ve düzenlemesi bana aittir. Aranjesini de İstanbul’da görev yapan bir başka müzik öğretmeni arkadaşım Murat Türkan yaptı. Tamamen ev ortamında hazırladık” dedi.
Şarkımızın ismi ‘Merhamet Ordusu’ Çünkü onlar gerçek bir savaşın içindeler ve canları pahasına mücadele ediyorlar. Sağlıkçılarımızın teşekkür mesajları bizi çok mutlu etti. Onları sevindirmiş olmak bizim için çok değerliydi. Bütün sağlık camiasına minnettarız. Umarım bu süreç sağ salim atlatılır. Biz onların fedakarlıklarını asla unutmayacağız” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 22.04.2020 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
songül gökmen 2020-04-22 18:59:48

yüreğinize sağlık kardeşim

banner165