Her eve maske

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bünyesinde oluşturulan vefa grubu her eve maske dağıtacak.

18 Nisan 2020 Cumartesi 00:39
Her eve maske

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bünyesinde oluşturulan vefa grubu her eve maske dağıtacak.

Koronavirüs salgınına karşın etkin bir şekilde mücadele eden Çorum Belediyesi, vatandaşların sıklıkla kullandığı toplumsal alanların ardından ana caddelerdeki tüm kaldırmaları dezenfekte ediyor.

Salgına karşı büyük bir hassasiyetle ilk günden beri en etkin şekilde mücadele ettiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, pandemiye karşı verilen mücadelenin zaafiyete uğratılmadan salgın tamamen sona erene kadar süreceğini belirtti. Başkan Aşgın, "Türkiye salgına karşı ilk andan itibaren aldığı önlem ve uygulamalarla dünyada örnek bir ülke oldu. Çorum da verdiği mücadele ile kendi ölçeğindeki iller arasında örnek gösteriliyor. Biz ilk andan itibaren tüm tedbirlerimizi aldık. Kamu alanlarını, vatandaşlarımızın sıklıkla kullandığı alanları periyodik olarak dezenfekte etmek suretiyle mücadelemizi devam ettiriyoruz. Otobüs durakları, otobüsler, taksiler, kamu binaları vb. alanlar başta olmak üzere şehrin ana caddelerinde kaldırımları yıkayıp dezenfekte ettik. Şehrin ana arterlerindeki kaldırımların tamamını tekrardan dezenfekte ediyoruz" dedi.

DÜKKANLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR
Çeşitli meslek ve esnaf gruplarından gelen dezenfekte taleplerini de karşılıksız bırakmadıklarını ifade eden Başkan Aşgın, “Hiç istisnasız şehrimizdeki açık olan tüm market, bakkal, eczane, banka, konfeksiyon vb. işletmeleri dezenfekte ediyoruz.” dedi.

HER EVE MASKE

Maske dikim makinesi alarak hükümetin maske dağıtım kararına destek niteliğinde Çorum'da yaklaşık 100 bin haneye kendi ürettikleri maskelerden dağıtacaklarını söyleyen Başkan Aşgın, "Bu anlamda Belediyemiz bünyesinde Zabıta Müdürlüğümüz öncülüğünde bir Vefa Destek Grubu oluşturduk. Şehrin çeperlerinden başlayıp merkeze gelmek suretiyle her haneye kapı kapı dolaşıp maskeleri ulaştırıyoruz. Biz salgınla mücadelede gereken tüm tedbirleri ve önlemleri fazlasıyla alıyoruz." Dedi.

Son Güncelleme: 18.04.2020 10:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2020-04-18 14:04:12

İngiltere vb ülkelere CE(ab kalite belgesi) onaylı maske gönder, vatandaşa gelince terzi onaylı maske... Altına bir de Yerli ve Milli yazdın mı, oh tadından yenmez.

Avatar
Corumlu 2020-04-18 17:04:59

3 gün önce ihtiyacımı belirttim hala gelecek

Avatar
Mertçe 2020-04-18 18:33:48

1 ay oldu daha maske alacağız. Başkan 1 aydır burada yazıyorum su faturalarında indirim yapın maske dağıtın diye. Demek ki yalnızca ben değilmişim birde bu yorumları beğenmeyenler kime sevimli görünmeye çalışıyorlar acaba?

Avatar
Ahmet sucu 2020-04-18 20:40:00

Devlet içinde devlet olmaz maske yı devlet dağıtsın

Avatar
O maskelerin dikildiği yer 2020-04-18 21:42:38

Maskeler buhara kültür merkezinde dikilmiş. O kurum nedir diye sorarsanız onlarca vasıfsız akp kadin kolları üyesinin sorgusuz sualsiz memur olduğu develete yük getiren siyasi parti kurumu diyebilirim.