HÜBTUAM’ı örnek gösterdi, ‘Herkes Yapamaz’ dedi

Sağlık Bakan Yardımcısı Emine Alp Meşe, Hitit Üniversitesi Bilimsel Teknik Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜBTUAM) örnek göstererek, “Çorumlu’nun yaptığı herkes yapamaz.”dedi.

13 Ocak 2020 Pazartesi 17:29
HÜBTUAM’ı örnek gösterdi, ‘Herkes Yapamaz’ dedi

Sağlık Bakan Yardımcısı Emine Alp Meşe, Hitit Üniversitesi’nin düzenlediği ‘Sağlıkta Gelecek’ adlı panelin açılışında yaptığı konuşmada, Hitit Üniversitesi Bilimsel Teknik Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜBTUAM) örnek göstererek, “Çorumlu’nun yaptığı herkes yapamaz.”dedi.
Sağlık Bakan Yardımcısı Meşe, konuşmasının devamında, “Bugün Sağlıkta Gelecek’ diyeceğiz. Sağlıkta geleceği konuşacağız. Ben inanıyorum ki ileride güzel işler çıkacak. Hitit Üniversitesi çok önemli yerde olacak. Emeklerinden dolayı Saylın Vali, Belediye Başkanı ve Rektör Bey’e teşekkür ediyorum. Tabi buraya gelince şöyle bir şey öğrendik. Çorumlu’nun yaptığını herkes yapamazmış. Bunu özellikle Sayın Belediye Başkanımız belirtti. Gerçekten de öyle. HÜBTUAM bizim tıbbi ilaç ve cihaz açısından özellikle tıbbi cihazların analizi konusunda yetkilendirilmiş bir laboratuvar. Bu da gelecek için çok önemli. Çünkü yeni regülasyonlar geliyor. Avrupa mevzuatında yeni regülasyonlara uyum sağlamamız gerekiyor. Bu açıdan HÜBTUAM önemli bir yerde.”ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 14.01.2020 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tebrikler Herkes Yapamaz Ekibi 2020-01-13 18:07:52

Başta Atakan bey olmak üzere ”Çorumlunun yaptığını herkes yapamaz” projesini hayata geçirenlere teşekkür ediyorum. Bu memlekete bir çivi çakandan Allah razı olsun. Hayatını, başkasının çaktığı çivileri sökmeye adayanlar da, hasetinden çatlasın.

Avatar
Ne Alaka 2020-01-14 08:12:21

Yaw ne alaka arkadaş? Slogan 2 yük önce Atakan bey tarafından ortaya atılan proje neticesinde ortaya çıktı. Dünkü Bakan hanım da, üniversite laboratuvarını görünce söyledi. İnsaf yahu.

Avatar
inşaatlar 2020-01-14 12:19:49

üniversitenin yarım harabe gibi gözüken inşaat ları tez zamanda bitirmesini temenni ediyorum .ve bu sayede görsellik ve öğrencilerin sempatisini kazanacağını düşünüyorum.öğrencilerin

Avatar
Slogan tutacak sanırım 2020-01-14 00:17:23

Slogan oturmaya başlıyor.. Halil İbrahim başkana teşekkür ediyorum.. her fırsatta bu slogandan bahsederek gündem olmasını sağlıyor.. keşke özel sektörde biraz sahiplense..

Avatar
Dernek 2020-01-14 20:33:05

Çorum Kültür Turizm Derneği tarafından Çorum'un tanıtımı için hayata geçirilen bir çalışmanın kişilere mal edilmesinin şehre bir şey kazandırmayacağı açıktır. Yapılması gereken kolleftif bilinç ile Çorum için herkesin yapabileceği katkıyı ortaya koymasıdır.

banner165