İlk proje sağlık

Tabip Odası sağlık alanında proje üreterek öğrencilerin istifadesine sunacak

03 Ocak 2018 Çarşamba 17:47
İlk proje sağlık

Çorum Tabip Odası ile Milli Eğitim Müdürlüğü sağlığa dikkat çekecek proje yapacak.

Tabip Odası Başkanı  Doç. Dr. Ümit Görkem, oda yöneticileri Dr. İ. Türker Ejder ve Dr. İlker Uzeli, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü ziyaret etti. gÖrüşmede projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Sağlık alanında daha bilinçli bir toplum yetişmesine katkı sağlamak amacıyla öncelikle ilkokul öğrencilerine yönelik eğitici sunumlar yapmayı düşündüklerini belirten Dr. İ. Türker Ejder, ayrıca sağlığa dikkat çeken bir resim yarışması düzenlemek istediklerini söyledi.

Çorum Tabip Odası yönetiminin ziyaretlerinden memnun olduğunu belirten Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük “Çorum’da çeşitli sivil toplum kuruluşlarımızla çok sayıda ortak projeler yaptık ve yapmaya devam edam ediyoruz. Tabip Odamızın bu projesini önemsiyoruz. Çok güzel bir proje ile gelmişler. Kendilerine teşekkür ediyorum. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her türlü desteği vermeye hazırız. İnşallah ilimiz için hayırlı olur.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.