İskilip’te bir apartman karantinaya alındı

Çorum’un İskilip ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında bir apartmanın karantinaya alındığı bildirildi.

16 Nisan 2020 Perşembe 23:55
İskilip’te bir apartman karantinaya alındı

Çorum’un İskilip ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında bir apartmanın karantinaya alındığı bildirildi.
edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz haftalarda İstanbul’dan İskilip’e misafirliğe giden bir ailenin, ilçede bulunan bir sitede iki kişilik aileyi ziyaret ettiği, bir süre sonra aile üyelerinin bazı rahatsızlık şikayetleri ile İskilip Devlet Hastanesi’ne başvurduğu belirtildi.
Apartman sakinlerinin durumu kolluk kuvvetlerine bildirmesi üzerine söz  konusu apartmanda tedbir amaçlı karantina uygulaması kararı alındığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tolga 2020-04-17 07:55:35

Havada virüs değil cehalet dolaşıyor...

Misafir Avatar
kskdks 2020-04-17 11:29:42 @tolga

Bilmediği veya düşünemediği için yaptıysa cehalet diyelim de bilerek isteyerek hastalığı bulaştıranlara ne diyeceğiz?

Beğenmedim! (1)
Avatar
Shshey 2020-04-17 11:10:32

Otursana oturdugun yerde. Boylebirzamanda istanbuldan iskilipe gezmeye gelmek ne demek.Bilerek ve isteyerek hastalığı yaymaktan yargılanması gerek

Avatar
Hidur 2020-04-17 16:33:56

Bir yerde salgın varsa oraya gitmeyin. Salgın olan yerdeyseniz ordan çıkmayın. (S.A.V) ama nerde? sorsan müslümümanız. 11 martta Türkiye de vaka sayısı 1 di. Niye geliyosun yaaa İstanbul dan. Sorumsuz. Kim bilir kaç kişiye sebep olacaksın. Sokağa çıkma tüm ülkede uygulanmazsa olacağı bu.