İşte bu güzel haber, Hasan Paşa’ya FTR Servisi

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da çok önemli bir ihtiyaç haline gelen FTR'nin ikinci ünitesinin Hasan Paşa'ya açılacağını duyurdu.

08 Eylül 2021 Çarşamba 15:55
İşte bu güzel haber, Hasan Paşa’ya FTR Servisi

MUSTAFA DEMİRER

Çorum’da hasta yoğunluğu nedeniyle çok önemli bir ihtiyaç haline gelen Fizik Tedavi Ünitesi’nin ikinci bir servis olarak hizmete açılacağı belirtildi.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Habercim19’da önümüzdeki günlerde yayınlanacak söyleşisinin bir bölümünde önemli açıklamalarda bulundu.

Ceylan’ın verdiği bilgiye göre; Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi FTR Servisi’nde yaşanan yoğunluk nedeniyle, kentte önemli bir sağlık hizmeti ihtiyacı haline gelen Fizik Tedavi Servisi’nin ikincisi Göğüs Hastalıkları Hastanesi arkasındaki Hasan Paşa Semt Polikliniği bünyesinde açılacak.

Milletvekili Ceylan, Gülesin Ağbal Demirer’in sorularını cevaplandırdığı söyleşide, Çorumlu'nun sağlığı ve hastaneye yönelik bir soru üzerine, “Hasan Paşa Semt Polikiliniği’ne FTR Servisi açıyoruz. Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde mevcut FTR servisinde yoğunluk ve doluluk yüksek olduğundan ihtiyaca binaen Hasan Paşa’ya ikinci FTR ünitesini açacağız.” dedi.

‘BAŞHEKİM VE EKİBİNDEN ÇOK MEMMUNUM’

Ceylan, yine bir soru üzerine “Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve ekibinden memnunum. Çok iyi çalışıyorlar. Ellerinden geleni yapıyorlar. Çorum’a en kaliteli sağlık hizmeti sunumunu nasıl yapabileceğimizin derdindeyiz. Biz işimize bakıyoruz. Bazı çevrelerde dolaşan dedikodularla ilgilenmiyorum. Hastanede Diyabetik Ayak Servisi ile ilgili bir problem olmuş, onu geçici görevle çözüyoruz. Hastane ile ilgili hiçbir problem yok, olamaz da.”diye konuştu.

Son Güncelleme: 11.09.2021 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir dedikodu da benden 2021-09-08 16:52:48

Aylar önce bakım parası için başvuru yapacakken nasıl yapılacağını danıştığım bir sürü insan torpilin yoksa boşa başvuru yapma çıkmaz dedi. Aynen oldu. Sayın vekil bu dünyada hayat size güzel de, öbür dünya da bakalım torpilin geçecek mi?

Avatar
Çorum'lu 2021-09-08 17:03:26

Siyaset yalan, siyasetçiler yalancıdır. Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum.....

Avatar
Vatandaş 2021-09-08 23:01:08

Nasıl üniversite hastanesiyiz arkadaş çoğu önemli bölüm yok hala samsuna ankaraya sevk ediyorlar örnek inme bölümü yok beyin anjiyo su yapamıyorlar zaman çok önemli o işte samsuna ankaraya sevk ediliyor kurtarılabilecek hasta belki ölüyor yada yatalak kalıyor

Avatar
salih 2021-09-09 09:52:07

Koskoca Hasanpaşa Devlet Hastanesini önce polikliniğe sonra da FTR servisine ceviren anlayış basın yoluyla bunu halka satıyor.Karsısındaki zat-ı muhterem sorsaydı burası Hasanpaşa olarak kalsaydı zaten vardı Sn vekil bu bölüm burada keşke Hasanpaşa yı kapatmasaydınız hem Devlet hemde Üniversite hastanemiz olurdu o zaman mazAllah Üniversite hastanesinde fiziki bir sıkıntı olsa ne yapar bu Çorum lu diyemiyor.

Avatar
Hakan 2021-09-10 21:02:26

Hasan paşayı bitirdiniz şimdi bir parmak bal çalarız unuturlar dersiniz

banner165