İzolasyonu ihlal eden 10 kişi yakalandı

Çorum Valiliği İl Salgın Denetim Merkezi ekipleri izolasyon kurallarını ihlal eden 10 kişiyi yakalayarak yurda yerleştirdi.

25 Aralık 2020 Cuma 13:21
İzolasyonu ihlal eden 10 kişi yakalandı

Çorum Valiliği İl Salgın Denetim Merkezi ekiplerinin çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirildi.

Valilik’ten yapılan açıklamaya göre, 18-25 Aralık tarihleri arasında Çorum merkez ve ilçelerinde 30 adet ihbar alındı. Bu ihbarların 8’inin asılsız ya da mükerrer olduğu tespit edildi. Geriye kalan 22 ihbara ekipler gerekli işlemleri yaptı.

Bununla birlikte yine merkez ve ilçelerinde Mahalle Denetim Ekipleri 8931 kişiyi denetledi. 7936 işyeri ve kişiler gerek gelen ihbarlar neticesinde gerekse resen denetlenmiş, gerekli uyarılar yapılmış ve izolasyon kurallarına uymayan kişilere tutulan 120 adet tutanak İl Hıfzıssıhha Kurulu’na gönderilmiştir. Maske, temizlik ve mesafe kurallarını ihlal eden 177 işyeri ve kişiler için birinci ihlal uyarısı yapıldı.

İl Salgın Denetim Merkezi Saha Denetim ekipleri aynı tarihler arasında tarihleri arasında evlerinde izolasyonda olmaları gerekirken kurallara aykırı hareket eden 10 kişiyi tutanakla tespit ederek yurda yerleştirdi. karantina altına alınmıştır. 25 Aralık itibariyle 5 kişinin kalan izolasyon sürelerini tamamlamak üzere yurtta karantinası devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.