'Kadın Cinsel Sağlığı' semineri

Çorum Özel Hastanesi’nde Kadın Cinsel Sağlığı semineri düzenlenecek.

09 Nisan 2019 Salı 21:27
'Kadın Cinsel Sağlığı' semineri

Çorum Özel Hastanesi’nde Kadın Cinsel Sağlığı semineri düzenlenecek.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. E. Demet Demiray Zelveci tarafından yarın hastane eğitim salonunda ikinci kez gerçekleştirilecek seminerde ‘Kadın Cinsel Sağlığı ve Vajinismus’ mkonulu seminer verilecek. Ücretsiz seminere tüm bayanlar davet edilirken, Opr. Dr. E. Demet Demiray Zelveci seminerle ilgili şu bilgileri verdi;

“Vajinismus; kadın cinsel bozuklukları içinde tedavisi en başarılı olan rahatsızlıktır. Birçok araştırmaya göre tedavi başarı oranı %100 e yaklaşmıştır. Vajinismus, ilişki sırasında istemsiz kasılmalarla cinsel birlikteliğe izin vermeme durumudur. Bu problemi yaşayan kadınlar, bu durumu doğrudan veya isteyerek kontrol edemezler.

Problemin temelinde; psikolojik veya çocuklukta geçirilmiş travmalar, evlilik ve birliktelikle alakalı yanlış bilgilendirilmeler, daha çocukluk çağında kızlarımızın negatif yönlendirilmeleri ve daha birçok sebep sayılabilir. Problemin erken tespiti ve tedavisine yönelmek gerekir.”

Son Güncelleme: 10.04.2019 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165