Kadın hastalıkları seminerine yoğun ilgi

Op.Dr. Fatma Emrali, kadın kültür merkezlerinde kadın hastalıkları konusunda seminer veriyor

17 Aralık 2018 Pazartesi 13:53
Kadın hastalıkları seminerine yoğun ilgi

Op. Dr. Fatma Emrali’nin Çorum Belediyesi Kadın Kültür Sanat Merkezleri’nde kadın hastalıkları ile ilgili verdiği seminerler büyük ilgi görüyor.

İkbal Kadın Kültür Merkezi’nde kadın hastalıkları ve doğum ile ilgili genel tanı ve tedavi hizmetlerinden başlayarak, menopoz ve adet düzensizliği, kadın anatomisi, doğum kontrol yöntemleri, jinekolojik kanserlerin tanı ve tedavisi hakkında genel olarak bilgi veren Op. Dr. Fatma Emrali, daha sonra katılımcı hanımların sorularını cevaplandırdı. Sohbet havasında geçen seminerle kadın hastalıklarıyla ilgili farkındalık oluşturmak amaçlanırken, seminerlerin önümüzdeki günlerde diğer kadın merkezlerinde devam edeceği öğrenildi.

Op. Dr. Fatma Emrali’nin önümüzdeki günlerde kadın hastalıkları konusunda gerçekleşecek seminer programı şöyle:

27 Aralık Perşembe günü saat 13.30’da Mimar Sinan Kadın Kültür Merkezi, 2 Ocak Çarşamba saat 13.30’da   Velipaşa Kadın Kültür Merkezi, 8 Ocak Salı 13.30’da Akkent Kadın Kültür Merkezi, 10 Ocak Perşembe saat 13.30’da Buhara Kadın Kültür Merkezi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.