Kafkas Başbakan’la temel attı

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Bilkent Şehir Hastanesi’nin temel atma törenine katıldı.

18 Eylül 2013 Çarşamba 15:59
 Kafkas Başbakan’la temel attı

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Bilkent Şehir Hastanesi’nin temel atma törenine katıldı.

Bakan Yardımcısı Agah Kafkas,  Türkiye’nin Ak Parti iktidarında önceki dönemle kıyaslanamayacak bir noktaya ulaşmakla kalmadığını, gerçekleştirdiği sağlık yatırımları sayesinde dünya çapında adından söz ettirdiğini söyledi. Bu bağlamda ciddi bir sağlık yatırımı olan şehir hastaneleri için düğmeye basıldığını belirten Kafkas, 14 ildeki 15 şehir hastanesi projesinin imza töreninin 12 Eylül tarihinde gerçekleştirildiğini,  
Ankara’da inşa edilecek Bilkent Şehir Hastanesi’nin de bu projeler arasında yer aldığını hatırlattı.

Kafkas’ın verdiği bilgiye göre, 3 bin 662 yatak kapasitesi ile Avrupa’nın en büyük şehir hastanesi olması planlanan Bilkent Şehir Hastanesi’nin temeli bugün Başbakan Erdoğan’ın katılımıyla atıldı. Toplam 1 milyon 204 bin 713 metrekare yerleşim alanına sahip hastane 13 bloktan oluşacak. 119 ameliyathane salonunun yer alacağı hastanede kapalı ve açık otoparklar ile helikopter pisti de bulunacak.

Törene, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Şahin ve Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala ve Ankara Valisi Alaaddin Yüksel ile çok sayıda vatandaş katıldı. Görsel bir şölene dönüşen törene Ankaralıllar yoğun ilgi gösterdi. 








Son Güncelleme: 18.09.2013 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adınız Soyadınız 2013-09-24 16:01:07

aman çorum a yatırım yapmayın, olabilecek en adaletsiz şekilde yatırımları dağıtmaya devam edin