Kanser hastaları yalnız değil

ONKO-SAV yönetimi Vali ve Sağlık Müdürü'nden destek aldı.

08 Ekim 2019 Salı 13:47
Kanser hastaları yalnız değil

Onkoloji Hastalıkları ile Savaşma Derneği (ONKO-SAV) yönetimi tarafından Vali Mustafa Çiftçi ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ömer Sobacı’yı ziyaret etti.

ONKO-SAV Dernek Başkanı Birgül Harzadın, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Ceylan, Birsel Sucu ve Gülten Laçin, Vali Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Başkan Harzadın, derneğin amaçları, yaptıkları çalışmalar, kanser hastalarının çektiği maddi ve manevi sıkıntılar hakkında Vali Çiftçi’ye bilgi verdi.

Vali Çiftçi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, önemli bir görevi yerine getiren ONKO-SAV’a gereken desteği her zaman vereceklerini, kanser hastalarının hiçbir zaman yalnız olmayacağını ifade etti.

Harzadın ve diğer dernek yöneticileri de duyarlı yaklaşımından dolayı Vali Çiftçi’ye teşekkür etti.

ONKO-SAV yönetimi daha sonra İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı’yı makamında ziyaret etti. Sobacı ise gönüllü olarak yapılan bu faaliyetler için dernek yönetimine teşekkür ederek, gereken yardım ve desteği sağlayacaklarını kaydetti.

Son Güncelleme: 08.10.2019 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.