‘Kanserde Farkındalık’ konferansı

Çorum'da alanında uzman hekimlerin katılacağı 'Kanserde Farkındalık' konferansı düzenlenecek.

11 Eylül 2019 Çarşamba 17:35
‘Kanserde Farkındalık’ konferansı

Çorum Kader Kanserle Sağlıklı Yaşam Derneği tarafından Hasta Okulu ve Kanserde Farkındalık Projesi kapsamında ‘Kanserde Farkındalık’ konferansı düzenlenecek.

Konferansta, Hitit Üniversitesi Tıbbı Onkoloji Öğretim Üyesi Dr. Kaan Helvacı ‘Kolon Kanseri ve Tedavisi’, Hacettepe Üniversitesi Kadın Doğum-Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Gültekin ‘Kadın Kanserleri ve Korunma’, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Onkoloji Bölümü Uzmanı Dr. Yavuz Dizdar ‘Beslenme ve Kanserden Korunma’ , Gazi Üniversitesi Ağrı Merkezi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Avni Babacan ‘Kanser Ağrısı ve Tedavileri’ konularında bilgi verecek.

Çorum Kader Kanserle Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Bekir Şahin, 13 Eylül 2019 Cuma günü saat 13.30'da Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu'nda gerçekleşecek konferansa tüm Çorum halkını davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.