Karantinadayken sokakta yakalandı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde 10 gün önce temaslı olduğu için karantinaya alınan yaşlı kadın dışarıda yakalandı.

27 Kasım 2020 Cuma 11:13
Karantinadayken sokakta yakalandı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde meydana gelen olayda 10 gün önce temaslı olduğu için karantinaya alınan yaşlı kadın, karantina süresi devam etmesine rağmen evinden dışarı çıktı.


Sungurlu Belediyesine ait halk otobüsü ile ikametine gitmeye çalışan kadının HES kodu kontrolü esnasında risklidir uyarısını gören gişe yetkilisinin durumu Polis ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, yaptığı kontrollerde karantinada olmasını belirledikleri kadın hakkında 3150 TL cezai işlem uygulandıktan sonra ambulans ile Çorum İskilipli Atıf Hoca Kız Öğrenci Yurduna gönderilerek karantinaya alındı.

Son Güncelleme: 27.11.2020 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sungurlulu 2020-11-27 11:51:06

Yine Sungurlu ve yine bir kaçak haberi. Bu kaçaklar osmancıkta İskilipte ya da diğer ilçelerde yok hep Sungurluda mı var ? Sungurlu haberlerini yapan orayı sevdiği için mi yapıyor yoksa sevmediği için mi ben anlamadım,

banner165