Kavuncu görüştü, Bakan talimat verdi

Milletvekili Kavuncu, Sağlık Bakanı Koca ile TBMM’de görüşerek, Çorum’un sağlığına sekte vuran problemleri dile getirdi.

02 Kasım 2021 Salı 22:28
Kavuncu görüştü, Bakan talimat verdi

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sağlık Bakanı Dr Fahrettin Koca ve ekibiyle TBMM’de görüşerek, Çorum’un sağlığına sekte vuran problemleri dile getirdi.

Kavuncu görüşmeye dair yaptığı açıklamada, Çorum’da hastanelerde ultrason hizmeti konusunda sıkıntıların yaşandığını, makul olmayan çok ileri tarihlere gün verildiği şikayetleri aldıklarını, bu konunun hemşehrilerine sunulan sağlık hizmetlerini sekteye uğrattığı, bu durumun acilen çözülmesi için yardım ve desteklerini beklediklerini aktardı.
Bakan Koca da, ilgili Genel Müdürü arayarak,  Çorum’da bu sorunun gerekirse hizmet alımı seçeneği dahil en kısa sürede çözülmesi talimatını verdi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile yapılan görüşmede, eski devlet hastanesinin bir an evvel hizmete alınması, Hitit Üniversitesi Güney Kampüsü yerleşkesinde inşa edilecek Diş Hastanesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Tıp Fakültesi Morfoloji binası, Onkoloji ünitesi Gezici Kanser Tarama Aracı ve kentteki diğer sağlık yatırımları konularında değerlendirmeler ve talepler iletildi.

Kavuncu, Bakan Koca ve heyetinin Çorum’daki tüm sağlık yatırım ve hizmetlerine verdikleri önemli destekler ve taleplerine hızlı bir şekilde çözüm üretmeleri nedeniyle teşekkür etti.

SALGIN SÜRECİYLE MÜCADELE

Kavuncu, açıklamasının devamında, “Bakan koca ile ayrıca ülkemizde salgın süreci, bu süreçte ülkemizin uluslararası yardımları da değerlendirildi. İçerisinden geçtiğimiz zorlu koronavirüs salgını sürecinde destansı bir mücadele vererek halkımıza en iyi şekilde sağlık hizmeti sunmaları ve bu dönemdeki üstün gayret ve fedakarlıkları nedeniyle sayın bakanımıza teşekkürlerimizi ilettik.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Balkanlar Karadağ ve Bosna-Hersek’e gerçekleştirdikleri ve bizim de Karadağ Dostluk Grubu Başkanı olarak katıldığımız tarihi ziyarette; salgın sürecinde Türkiye’den Evlad-ı Fatihan diyarı Balkanlardaki dost, kardeş, müttefik ülkelere yapılan destekler nedeniyle şükranlarını ifade eden Bosna Hersek ve Karadağ’lı kardeşlerimizin selamlarını ve minnettarlıklarını sayın Bakanımıza ilettik.”ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 02.11.2021 22:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
behçet 2021-11-03 10:42:47

binayı yaparsın ama adam yetiştiremezsin.adam parayla .teşvikle yetişir.bakan oldugundan beri akademik personel (doç.prof)hariç kime ne verdin. adeta doktor olmayın .saglıkçı olmayın der gibi çalışanları eziyorsun. hizmette sıkıntı yok ama adam olmayınca dr 150 hastamı baksın. çalışkan insanların anasını aglattın .rapor alıp çalışmayanları kral yaptın.

Avatar
Hekim 2021-11-03 10:18:24

İlkokul mezunu akpli işçi ile hekimin maaşı arasında 1000 1500 TL fark var.. Emekli maaşı işçinin daha fazla, ikramiyesi daha fazla.. MHRS randevusu alamıyorsan sebebini uzakta arama..

Avatar
Show Busines 2021-11-03 12:16:08

Yav gec bunlari Kavuncu. Senin ne isin olur saglikcilarin sorunlari ile ultrason sorunlari ile. Sirf resim cekinmek icin gitmis bakanin yanina. Iskilipli Atif Hoca'dan sorumlu milletvekili seni.

Avatar
Yozgatlı 2021-11-03 13:48:50

MaşaAllah Çorum Vekilleri Bakan görünce resim çekilip sorunları çözüyorlar Çorum halkıda Vekiller çalışmıyor diyor

Avatar
Corum19 2021-11-03 23:42:18

Sayın kavuncuyu en fotojenik vekil olarak takdir ediyoruz ayağına taş deymesin insAllah

Avatar
vatandaş 2021-11-03 11:40:24

hah şimdi oldu çıktın bakanla bi resim paylaştın ya bütün meseleleri hallettin değil mi?

Avatar
Garip şaşkın 2021-11-03 23:25:49

Bugün ultrasonda 5 ay sonrasına gün verdiler, anlayan biri bu durumu izah edebilir mi acaba..
Fazla mi uçuyoruz ne..

Misafir Avatar
Yalçın Sözen 2021-11-06 08:17:38 @Garip şaşkın

Sağlıkta iş yapan yani şevkle azimle çalışan insan sayısı maalisef her geçen gün azalıyor.Bu işin sonu özel sektöre doğrıu kayıyor.Kısacası paran yoksa canının da bir kıymeti kalmıyor.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Çorum'lu 2021-11-03 06:23:09

Siyaset yalan, Siyasetçiler yalancıdır. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Çorum'un reçetesi 4 tane Bağımsız Milletvekilleri ve Çorum Bağımsız Belediye Başkanı SEÇİLİRSE Çoruma yatırımlar gelir. 20 senedir Çorum Üvey evlat. 20 senedir Çorum çantada keklik. Uyumaya devam Çorum.....