Kavuncu kan verdi, bir de davete bulundu

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, koranavirüs salgını nedeniyle stoklarında azalma yaşanan Türk Kızılıya’na destek verdi, bir de çağrıda bulundu.

06 Nisan 2020 Pazartesi 17:49
Kavuncu kan verdi, bir de davete bulundu

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, koranavirüs salgını nedeniyle stoklarında azalma yaşanan Türk Kızılıya’na destek verdi, bir de çağrıda bulundu.

Virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkılma sıklığının azalması, tedirginlik vs. nedenlerle Kızılay’ın kan stoklarında düşüş gözlendi.

AK Parti Çorum Milletvekili Kavuncu, Kızılay Çorum Şubesi Başkanı Av. Hüseyin Kılıç ile birlikte Kızılay'ın Gazi Caddesi üzerindeki Kan Bağış Merkezi’ni ziyaret etti. Kavuncu, hem Kızılay’a kan bağışında bulundu hem de hemşehrilerini bağış yapmaya davet etti.

Milletvekili Kavuncu, sokağa çıkamama gibi nedenlerle stoklarında azalma gözlenen Kızılay’a ihtiyaç duyulan bağışın yapılması çağrısında bulundu. Kavuncu, Türkiye de kan ihtiyacının hemen hemen tamamını karşılayan Kızılay’a desteklerinin her daim süreceği mesajını verdi.

Son Güncelleme: 06.04.2020 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tolga 2020-04-06 18:44:42

Yarın bende gidip kan vereceğim.. bugünlerde kan stoklarında yarı yarıya azalma olmuş.. bu zor günlerde herkes elinden geldiğince destek olmalı..

Avatar
Mertçe 2020-04-07 11:30:59

Bugün Beraat Kandili. ALLAH bizleri bu sıkıntılı günlerden kurtarsın.
Sayın vekil beraat kandilinde işkur'dan işe girenlerin maaşları hala yatmamış bundan haberiniz var mı? Lafla birliktelik olmaz.

Avatar
Cengo 2020-04-06 18:11:54

Akpnye oy verirsem şerefsiİm Tayyip babam hariç bunların memlekete ne faydası olmuşki millet vekiliymiş evet maaşlar millet vekili böbürlenmeler kendini bir halt sanmaları yazıl