Kaymakam denetledi, tedbirler arttı

Sungurlu Kaymakam Vekili Yunus Ataman'ın pazar yeri denetimi sonrasında tedbirler artırıldı.

02 Mayıs 2020 Cumartesi 14:44
Kaymakam denetledi, tedbirler arttı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde Boğazkale Kaymakamı ve Sungurlu Kaymakam Vekili Yunus Ataman'ın pazar yeri denetimi esnasında verdiği talimatlar doğrultusunda sıkı tedbirler alındı.

Pazar yerine tek giriş-çıkış noktası belirlenerek vatandaşın kontrollü girmesi sağlanıyor. Pazar alanında sosyal mesafenin korunması amacıyla içeri girmesi gereken kişi sayısının da tespit edildiği, alanda tüm tedbirlerin uygulanabilmesi için 1 Emniyet Amiri ve 4 polis memuru ile 4 zabıta memuru görevlendirildi.

Girişlerde maskesi olmayan vatandaşlara da Sungurlu Kaymakamlığı’nca tedarik edilen maskeler ücretsiz dağıtılıyor. Kaymakam Ataman, konuyla ilgili olarak yaptığıı açıklamada şöyle dedi;"Özellikle ilçemizin kalabalık alanlarında aldığımız tüm tedbirleri titizlikle uygulamaya çalışıyoruz. Pazar yerinde aldığımız tedbirlerle tüm vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla alışverişlerini yapabildiği ve salgın konusunda kaygı duymadan ayrıldıkları bir ortam sağlamayı hedefliyoruz. Tüm vatandaşlarımızdan istirhamımız tedbirlere azami derecede riayet edilmesi. Tedbirlere uyulduğu sürece Sungurlulu hemşehrilerimizle birlikte bu süreci çok kısa zamanda aşacağımıza inanıyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165