Kayrıcı'dan çarpıcı tespitler

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Boğazkale'de düğün salonu açılışına katıldı, iftarda partililere iftarda hitap etti.

13 Nisan 2023 Perşembe 11:59
Kayrıcı'dan çarpıcı tespitler

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Boğazkale Belediyesi’nin yaptığı 500 kişi kapasiteli düğün salonu açılış programına katılırken, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin önemli mesajlar verdi. Kayrıcı, “Bu seçim tarihi karar ve  kader seçimi" dedi.

MUTLAKA AMA MUTLAKA

14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, milletvekilliği seçimlerinde partisi MHP'ye destek isteyen Kayrıcı, PKK dahil şer güçlerin Zillet İttifakı yanında yer aldığını savundu. Türkiye'nin dik ve ayakta durmasının önemine dikkat çeken Kayrıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mutlaka ama mutlaka seçilmesi gerektiğini belirterek, kendilerinin ise geçmişte olduğu gibi Çorum'un hak ve menfaatlerini korumak için mücadele edeceklerini kaydetti.

Çorum’un Boğazkale İlçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Düğün Salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

OCAKLI’NIN SEÇİM VAATLERİ ARASINDAYDI

Belediye Başkanı Mesut Ocaklı’nın seçim vaatleri arasında yer alan ve ilçede önemli bir eksikliği giderecek olan 500 kişi kapasiteli Belediye Düğün Salonu’nun açılış törenine MHP Çorum Milletvekili Adayları Vahit Kayrıcı’nın yanısıra Boğazkale Kaymakam V. Nazmi Yücel, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı, MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Kurtbaş, 3. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Lek, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Kamusen İl Temsilcisi Selim Aydın ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende Belediye Başkanı Mesut Ocaklı kısa bir konuşma yaparak, düğün salonu hakkında ve ilçeye yapılan hizmetlerle ilgili bilgileri paylaştı.

‘MHP BELEDİYECİLİĞİ İLÇENİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ’

Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı da, yaptığı hizmetlerden dolayı başkan Mesut Ocaklı’yı tebrik ederek başarılar diledi. Boğazkale’nin kendisinde apayrı bir yerinin olduğunu vurgulayan Kayrıcı, tarihi ve kültür beldesi olan bölgedeki değişime dikkat çekerek, “Mesut Başkanımızın yaptığı hizmetlerle birlikte ilçemiz bambaşka bir görünüme kavuşmuş. MHP Belediyeciliği ile ilçemizin adeta çehresi değiştirilmiş. Bir kez daha başkanımızı tebrik ediyorum” dedi.

Okunan duanın ardından 500 kişi kapasiteli Boğazkale Belediyesi Düğün Salonu’nun açılış kurdelesi kesildi.

KAYRICI BOĞAZKALE’DE İLGİYLE KARŞILANDI

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, seçim çalışmaları kapsamında Boğazkale İlçesi’ni ziyaret etti. Kayrıcı ilçede yoğun ilgiyle karşılandı.

ESNAF VE VATANDAŞ TURU YAPTI

İl Başkanı Agah Karapıçak, milletvekili adayları Ahmet Kurtbaş ve İsmail Lek ile birlikte Boğazkale’ye giden Kayrıcı, Belediye Başkanı Mesut Ocaklı ve İlçe Başkanı Ali Oran ile teşkilat mensupları tarafından karşılandı. İlk olarak Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Kayrıcı, ardından da esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden Kayrıcı, hem hal-hatır sordu hem de taleplerini dinledi.

ERDOĞAN VE MHP’YE DESTEK İSTEDİ

Boğazkale halkından 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP’ye destek isteyen Vahit Kayrıcı, iftarı hemşehrileri ile birlikte açtı.

İftar programında ilçe halkına seslenen Kayrıcı, 14 seçimlerinin önemine dikkat çekerek, “Bu seçim tarihi karar ve kader seçimidir” dedi.

‘TÜRKİYE DİK VE AYAKTA DURMALI’

Kayrıcı, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin ülkemizin bekası adına son derece önemli olduğunu ifade etti. Emperyalist ülkelerin dünyanın kaynaklarını yeniden bölüştüğüne dikkat çeken Kayrıcı, konuşmasında sık sık bu seçimlerin önemine vurgu yaparken, Türkiye’nin her konuda dik ve ayakta durması gerektiğinin altını çizdi.

‘PKK DAHİL ŞER GÜÇLER ‘ZİLLET’İN YANINDA’

Şuana kadar yapılan hizmetlerin yarıda kalmaması adına Cumhur ittifakı’nın yeni seçim sistemiyle de iktidarda kalmasının şart olduğuna işaret eden Kayrıcı, “Yeni seçim içerisinde AK Parti ve partimiz olarak birlikte hareket ediyoruz. Bu seçimde  mutlaka kazanan taraf olmamız lazım. Bu sefer karşımızda çeşitli ittifaklar var. Bunlardan biri de zillet ittifakı denilen bir ittifak. Bu ittifak ki, yanına PKK dahil bütün şer güçleri alarak hareket ediyor. Biz Cumhur İttifakı olarak bu seçimleri kazanamazsak gerçekten ülkemiz darda kalacak” diye konuştu.

'ERDOĞAN MUTLAKA AMA MUTLAKA SEÇİLMELİ'

Cumhurbaşkanlığı’na mutlaka ama mutlaka Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesi gerektiğini belirten Kayrıcı, “İnsanların geçmişte yaptıklarının geleceğe aynadır.  Bizler de Çorum’un istediği ve hak ettikleri hizmetleri alabilmek geçmişte olduğu gibi çalışmaya devam edeceğiz. İşte tam da bu sebepten dolayı partimizin de mecliste güçlü bir şekilde temsil edilmesini talep ediyoruz. Tüm bu sebeplerden dolayı da Çorumlu hemşerilerimizin oylarına talibiz” dedi.

Son Güncelleme: 13.04.2023 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorum 2023-04-13 13:06:10

Hiç samimi durmuyorsun!

Avatar
Kader 2023-04-14 00:27:31

Sinan Ateş'i katledenlere tek kelime söyleyemeyenlerin bu topluma verebilecek bir şeyleri olamaz. Seçim akşamı görürsün

Avatar
Doğrucu 2023-04-13 15:11:49

Sayın Kayrıcı, tamam, her ne kadar HDP ile aynı meclis çatısı altında beraber çalışıp, meclisi HDP ye yönettirmişsek de, onların desteklerine oy vermeyelim. Peki size niye oy verelim. Mesela eğitim, liyakat, fırsat eşitliği, kamu kaynaklarının kullanımı, işsizlik, cari açık konusunda ne düşünüyorsunuz. Topluma hakim olan şiddete yönelme konusunda ne yapacaksınız. Birlikte yaşamak için hangi değerleri ön plana çıkaracaksınız.

Avatar
uğur hoca 2023-04-13 16:11:42

inşAllah durmak yok yola devam

Avatar
Vatandaş 2023-04-13 20:42:17

Sn Kayrici daha öncede milletvekili olmuştu. Türkiye zor günler geçirmişti. Ortada ne hdp ne PKK ne fetosu vardı. Sadi Somuncu Cumhurbaşkanı olmasın diye çok uğraşıp Ahmet Necdet Sezer'i secmistiniz. Apoyada sizin zamanınızda af çıkmıştı. Şimdi beka sorunu diye zillet ittifakina oy vermeyin diyorsunuz. CHP ile Dsp arasında ne gibi fark var ki adına zillet ittifakı diyorsunuz. O dönemde sizde ittifak yapıp hükümet kurmadiniz mı.

Avatar
Geliyoruz 2023-04-15 22:22:30

cCc olarak çıktık geliyoruz. Devlet ve Reis birlikte...

Avatar
Yorumlara Dikkat Etmeliyiz 2023-04-17 12:21:16

habere bakar mısınız ? Millet ittifakı nasıl da herkesi dava etmiş. 20 Bin kişi. ve bunda web siteleride var. Onlarda onayladıkları için ceza almışlar. Duyurulur...
https://www.haber7.com/siyaset/haber/3318299-lafta-hurriyet-icraatta-istibdat-6li-koalisyondan-halka-binlerce-dava