‘Kendinize değer verin’

Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Tabip Odası işbirliği ile düzenlenen 'Aile içi Sağlıklı İletişim'...

24 Aralık 2014 Çarşamba 10:37
 ‘Kendinize değer verin’


Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Tabip Odası işbirliği ile düzenlenen 'Aile içi Sağlıklı İletişim' konulu konferans önceki akşam gerçekleştirildi.


Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu'nda verilen konferansı Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Dolapçı, Tabip Odası Başkanı Dr. Mustafa Azak ve sağlık çalışanları izledi.


Psikoterapist ve Aile Danışmanı Uzm. Dr. Timur Harzadın'ın konuşmacı olarak katıldığı konferans öncesi bir açış konuşması yapan Çorum Tabip Odası Başkanı Dr. Mustafa Azak, Tıp Fakültesi'nin olmadığı dönemlerde konferansların düzenlenmesinin kolay olmadığını söyledi. Çok sayıda konferansın artık Tıp Fakültesi bünyesinde gerçekleştiğini dile getiren Azak, "Düzenlenen bu organizasyonların bir kısmına Çorum Tabip Odası olarak bizler de katkıda bulunduk. Yeni yönetim olarak bu tür seminer ve konferansların devamı için elimizden geleni yapacağız." dedi.


Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Dolapçı ise, Tıp Fakültelerinin amacının hekim yetiştirmek olduğunu belirterek,  "Hedefimiz 2016 yılında öğrencilerimizle birlikte Çorum'da olmak. Gözlemlediğim kadarıyla dışarıya sevk oranımız düşmeye başladı." diye konuştu.


Konuşmacı Psikoterapist ve Aile Danışmanı Uzm. Dr. Timur Harzadın, her insanın değerli olduğunu, bir insanın kendisini değerli bulmaması halinde  onun için artık hiçbir şeyin önemini yitireceğine dikkat çekti. Harzadın, sağlıklı iletişim için öncelikle insanın kendini değerli bulması gerektiğini vurgulayarak, "Sağlıklı aile içi iletişimin birinci en önemli noktası insanın kendisine değer vermesidir. Bir insan önce kendine değer verecek ki başkalarına değer verebilsin. Bu değer üzerinden aile içinde sağlıklı iletişim gerçekleşebilsin." dedi.



Son Güncelleme: 24.12.2014 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.