Kılıçcıoğlu’nu andı, Aşgın’a teşekkür etti

CHP Belediye Meclis Grubu Başkanı Tuncay Yılmaz, Temiz Çorum imajına katkı sunan belediye başkanlarına teşekkür etti.

23 Mart 2020 Pazartesi 20:43
Kılıçcıoğlu’nu andı, Aşgın’a teşekkür etti

CHP Belediye Meclis Grubu Başkanı Tuncay Yılmaz, ‘Temiz Çorum’ imajının oluşmasında önemli katkıları olan başta merhum Çorum Belediye Başkanı Dr. Turhan Kılıçcıoğlu’nu andı, son dönemde küresel salgın koronavirüsle mücadelede ellerinden gelen gayreti gösteren Çorum Belediyesi personeli ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu görüşlere yer verdi; “Temizlik çalışmalarına  Efsane Başkan Rahmetli Çorum Belediye Başkanı Dr. Turhan Kılıçcıoğlu’nun, 1970’lerde göreve gelince, ‘Bir hekim olarak bana yakışan, önce kentin temizliğini en iyi düzeye getirmektir’.dediği ve temizlik için ilk şart olarak da, su sıkıntısını gidermeye yöneldiği anlatılır.

Yine O dönemde Çorum, Türkiye’nin en temiz kentlerinden biri olarak anılmaktadır. Yaklaşık 50 yıldır o günden bugüne ‘Temiz Şehir Çorum’ imajının korunmasında emeği geçen tüm belediye başkanlarımıza ve son günlerde ülkemizin ve dünyanın yaşadığı küresel salgın krizi ile mücadele konusunda şehrimiz için elinden gelen gayreti gösteren Çorum Belediyesi çalışanlarına ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'a CHP Belediye Meclis Grubu olarak teşekkür ediyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil 2020-03-23 23:25:35

Tebrikler tuncay bey iyi şeylerin hakkını veriyorsun kötü olanları eleştiriyorsun eleştirince ders çıkartsalar ne güzel olur

Avatar
Cemil 2020-03-24 00:26:03

Ha şöyle yola tuncay yılmaz

Avatar
Dürüst 2020-03-24 10:57:48

k.k lu güya koronavirus toplantısı yapıyor sımsıkı birbirlerinin dibinde oturmuşlar ekremimamoglu kandil simidi dağıttı güya katkı sağlayacak kuyruklarda daha çok yaşlılar minik simit için Bulaş birçok ilçede hiç unutmuyacagim zaten belli değilmi ittifakindan hdpyi meclise girdiren kim chpkorona virüsten tehlikeli lütfen yayınla habercim19 lütfen

Avatar
Dezenfekte ve wash 2020-03-24 20:31:51

Saat kulesi ve civarı yıkandı.Ya diğer yerler?Virüs buralarda mı var?Diğer yerler kendiliğinden mi dezenfekte oluyor?

banner165