Komşu ilçeden karantina haberi

Çorum’un komşu ilçesi Yozgat’ın Çekere ilçesi Yukarıkarahacılı Köü karantina altında alındı

28 Mart 2020 Cumartesi 17:24
Komşu ilçeden karantina haberi

Çorum’un komşu ilçesi Yozgat’ın Çekere ilçesi Yukarıkarahacılı Köü karantina altında alındı
Yozgat Valiliği, Çekerek ilçesine bağlı Yukarıkarahacılı Köyü'nün koronavirüs tedbirleri kapsamında dün itibarıyla karantina altına alındığını açıkladı. Köye giriş ve çıkışlar durduruldu.
Yozgat Valiliği'nden yapılan yazıla açıklamada, Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 27. ve 72. maddeleri kapsamında, koronavirüs salgınının kontrolü açısından Çekerek ilçesine bağlı Yukarıkarahacılı köyünün 27 Mart itibariyle karantinaya alındığı belirtildi.
Açıklamada, ikinci bir değerlendirmeye kadar karantinanın uygulanacağı, köye giriş ve çıkışların kapatıldığı ifade edildi.
Öte yandan İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında kent girişlerinde araçları durdurarak, yolcuların ateşini ölçtü.
Kaynak: TRT Haber

Son Güncelleme: 28.03.2020 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2020-03-28 19:37:48

Köylere kadar nasıl ulaştı acaba? Yıllık pastası 100 milyon doların üzerinde olan Umre ziyaretine Hac algısı yaptıranlar umarım beğenmişsinizdir yaptığınızı! Allah'a iman paraya imandan önemlidir, 5 vakit kılmakla da kurtaramazsınız söyleyim.

Avatar
Mat 2020-03-29 00:48:42

Ahmet dinsizliği mi içinde tut. Umreci olduğunu kim söyledi ya gurbetçiler ise veya istanbuldan gelenlerse lafını yiyecek misin

Avatar
Emekli saglikci 2020-03-29 12:13:36

Yayılma yollari1)umreden kontrolsüz donenler2)almanya vs gelenler3)kontrolsüz olarak iran üzerinden giren kacak göçmenler bunun dinle alakası yok hafifçe almakla ilgisi var