Koronavirüs tedbiri

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezlerinde eğitim gören öğrencilerinin Başkan Aşgın'ı ziyaretinde koronavirüs tedbirleri kapsamında tokalaşma yerine gönül selamı verildi.

19 Mart 2020 Perşembe 18:45
Koronavirüs tedbiri

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin bir araya gelerek oluşturdukları “Her Dem Şiir Ekibi” Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti. Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve misafirleri koranavirüs tedbirleri kapsamında tokalaşmak yerine gönül selamı verdi.

Gençlik Merkezleri Sosyal İşler Sorumlusu Volkan Avcı, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Uysal ve şiir ekibinde bulunan gençlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Aşgın, gençlere yönelik desteklerinin devam edeceğini vurguladı.

Yaptıkları çalışmalar ve yapılması planlanan projelerle ilgili Başkan Aşgın’a bilgiler veren Gençlik Merkezleri Sosyal İşler Sorumlusu Volkan Avcı, verdiği destekler için Başkan Aşgın’a teşekkür etti. Ziyarette “Vatan ve Bayrak” konulu birbirinden güzel şiirleri de seslendiren gençlere, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da misafirlerine çeşitli hediyeler takdim etti.

Son Güncelleme: 20.03.2020 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tolga 2020-03-20 12:21:56

Çokmu zorunlu bir görüşme... başkan sadece el sıkışmamayla olmuyor... mesafe mesafe mesafe.....

Avatar
Kerim 2020-03-20 11:51:38

Siz böyle yaparsanız.Sadece tokalaşmamakla olmuyor.Yan yana gelmeniz bile tehlikeli.Yapmayın başkanım tedbiri elden bırakmayın.Bu tip görüşmeler çok mu elzem?

Avatar
Torpil koronadan tehlikelidir 2020-03-20 15:05:53

Ziyarete tabiki gerek var çünkü kadin kültür ve gençlik merkezleri akp üyesi memurları ile dolu. Torpil böyle bişey

Avatar
yuh be 2020-03-20 15:14:11

bi fotoda sosyal mesafe bi fotoda olabildiğince sosyal yakınlık o notasında hani derlerya bu turşu bune lahana yapmayın bari şu gunlerde bu tür bariz hataları

Avatar
Kırımlı 2020-03-21 08:14:13

Ne kadar yapmacık işler 2 foto arasında fotoğraf karesindeki insanların samimiyetleri ve çapları meydana çıkmış bu kadar yetersiz insanları bi araya getirirseniz işte olacağı bu neymiş gençlik meclisi neymiş gençlik merkezi insanların eğitilmesi gereken bu dönemde şehrim emini ziyaret ne kadar tehlikeli Allah korusun başkana bi hastalık bulaştırırsanız bunun hesabını hemşehrilerimize ve öğrencilerinize nasıl izah edeceksiniz bu tür ziyaretleri de yasaklamanız lazım başkanım saygılar ha bide bu salgından sonra sizi ziyarete gelen bu görevlilerle hesaplaşmazsanız o öğrencilere kötü örnek olursunuz saygılar

banner165