Maliye Bakanı’ndan destek istediler

Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Ahlatcı Maliye Bakanı Lütfi elvan'ı ziyaret ederek Onkoloji Merkezi'ne destek istediler.

23 Aralık 2020 Çarşamba 17:52
Maliye Bakanı’ndan destek istediler

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi için Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile görüştü.
Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde yapımına başlanan Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin biran önce tamamlanarak hizmete açılması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.
Ziyaret sırasında Ceylan ve Ahlatcı, Bakan Elvan’dan Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi binasının biran önce bitirilerek hizmete açılması için maddi destek talep ettiler.
Çorumlular ve çevre illerden tedavi için gelecek kanser hastaları için son derece önemli olan Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin tamamlanmasıyla birlikte Ankara ve Samsun gibi kentlere sevklerin önleneceğini belirten Ceylan, özellikle de pandemi sürecinde Onkoloji hastalarının ve yakınlarının gittikleri kentlerde yaşadıkları zorlukları da Bakan Elvan’a ifade etti.  Ceylan, görüşmenin son derece verimli geçtiğini söyleyerek, Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacağını da sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 31.01.2022 20:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Tığlı 2020-12-24 09:18:28

Hastane alanı kendisine yetmez iken şimdi birde Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi hastane içerisine yapıyorsunuz. Hastane karşısındaki belediyenin üniversiteye verdiği alan sağlık kampüsü olarak üniversite tarafından belirlendi niye oraya yapmıyorsunuz. İleride geliştirme ek bölümler yapmanız gerekirse yenisini orayamı yapacaksınız. Aynı Diş hastanesinde ve eski devlet hastanesinde yaptığınız hata gibi.

Avatar
İBRAHİM YILLDIZ 2020-12-24 11:49:58

Onkoloji merkezinin ilimize getirilmesi konusunda bim elini taşın altına korsa minnet duyarım.Dualarım onlarla olsun.Bu hastalığı çeken bilir.ANkara veya samsun da sıkıntılar yaşayacağmıza bu ünite ilimize yapılırsa çok büyük hizmet olur benim için.Şimdiden emeği geçenlere TEŞEKKÜRLER

Avatar
Vatandaş 2020-12-23 19:05:36

Kanser hastanesinin temelini atarken üç ay içerisinde bitiriyordunuz Sn İl Başkanı ve Vekilim dört ay oldu tabi bir gelişme Yok ne imiş Maliye Bakanından destek istiyoruz

banner165