Maske taktılar, umut oldular

Çorum Özel Hastane personeli maske taktı, Lösemili Çocuklar için umut oldu.

07 Kasım 2018 Çarşamba 14:36
Maske taktılar, umut oldular

Çorum Özel Hastane personeli maske taktı, Lösemili Çocuklar için umut oldu.

Çorum özel Hastanesi personeli 02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle maske takarak çalıştılar. Hastane personellerinin göstermiş olduğu duyarlılık takdir topladı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; şöyle dedi; “02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası olduğunu hatırlatarak, bu konuda toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla personelimiz bugün maske takarak çalışacak.

Kısa adı LÖSEV olan Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında ‘Maskeni Tak, Umut Ol’ adlı bir kampanya düzenliyor. Löseminin, iyi beslenilmesi ve iyi koşullarda yaşanması halinde tedavi edilebilir bir hastalık olduğuna dikkat çekmek için düzenlenen etkinliklerde, maske takan herkes fotoğrafını sosyal medya üzerinden ‘@losev1998’ etiketiyle paylaşarak LÖSEV’e destek olacak.”

Hastane sosyal medya hesaplarından da Lösemili Çocuklar Haftası ile ilgili görsel yayınlayan Çorum Özel Hastanesi, Lösemi konusunda farkındalık oluşturdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165