Misafirhane sağlıkçılara tahsis edildi

ÇESOB misafirhanesi sağlık personeline tahsis edildi.

02 Nisan 2020 Perşembe 07:44
Misafirhane sağlıkçılara tahsis edildi

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) misafirhanesi sağlık personeline tahsis edildi. Başkan Recep Gür, birliğin kapılarını sağlık çalışanlarına açtıklarını bildirdi.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan ve nöbet sonrası evine gitmek istemeyen sağlık çalışanları artık konaklama amaçlı birliğin misafirhanesinde kalabilecekler.

İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi’nce alınan kararın ÇESOB Başkanı Recep Gür tarafından kurul üyelerine sunulduğu ve önerinin kabul edildiği öğrenildi.

Başkan Gür, Çorum’un sağlığı için fedakarca çalışan ve gecelerini gündüzlerine katan sağlık çalışanlarına minnettar olduklarını belirterek, “Onlar için ne yapsak azdır. Hakları ödenmez” dedi.

Son Güncelleme: 03.04.2020 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
crm 2020-04-02 09:19:24

helal olsun recep başkan

Avatar
Binevler 2020-04-02 09:38:05

Çesob un ilk defa misafirhanesinin oldugunu şimdi öğrendim.AMA TESEKKURLER BASKAN