Olağanüstü toplandılar, karantina uzatıldı

Osmancık İlçe Umumi Hıfzıssıhha Meclisi olağanüstü toplanarak İnal Köyü'nde karantina süresini uzattı.

08 Nisan 2021 Perşembe 10:45
Olağanüstü toplandılar, karantina uzatıldı

Osmancık İlçe Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, salgınla mücadele kapsamında İnal köyünde uyguladığı karantinayı vaka sayılarında artış gözlenmesi üzerine 10 gün daha uzattı.

Meclis, 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 26. maddesine istinaden Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay başkanlığında, kaymakamlık toplantı salonunda olağanüstü toplandı. Toplantıda gündemdeki konular görüşüldü ve salgınla mücadele kapsamında İnal köyünde uyguladığı karantinayı vaka sayılarında artış gözlenmesi üzerine 10 gün daha uzatılmasına karar verdi.
Kaymakamlıktan konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlçemize bağlı İnal köyünde karantina süresi uzatıldı. Osmancık İlçe Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, salgınla mücadele kapsamında İnal köyünde uyguladığı karantinayı vaka sayılarında artış gözlenmesi üzerine 10 gün daha uzattı. Meclis, 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 26. maddesine istinaden Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay başkanlığında, 07 Nisan 2021 tarihinde saat 10.30’da kaymakamlık toplantı salonunda olağanüstü toplandı. Toplantıda salgınla mücadele kapsamında İnal köyünde uyguladığı karantinayı vaka sayılarında artış gözlenmesi üzerine 10 gün daha uzatılmasına karar verilmiştir."

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İlginç 2021-04-08 11:20:51

Gece toplanıp sazlı sözlü eğlence yapan siyasilere iş adamlarına kapatma yok, taa Osmancıkın bilmem ne köyü için acil toplanıp kapanma uygulanıyor. Tabi ya bu karar için toplanmışlardır Osmancık’ta