Onkoloji Hastanesi’nde son durum

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Çorum’da yapımı devam eden Onkoloji Hastanesi7nni Kasım ayında hizmete gireceğini açıkladı.

01 Eylül 2022 Perşembe 22:40
Onkoloji Hastanesi’nde son durum

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Çorum’da yapımı devam eden Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin bu yıl sonuna kadar tamamlanacağını açıkladı.

MERKEZ İNŞAATINDA İNCELEME

Milletvekili Kaya, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yapımı devam eden Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

1450 M2 ALANA OTURUYOR

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Kaya, Çorum ölçeğindeki illerin hiçbirinde olmayan böylesi önemli bir sağlık kuruluşunu Çorum’a kazandırdıklarını belirterek, Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin 1450 m2 taban oturumu üzerine bodrum, zemin ve 1 kat olmak üzere toplam 4 bin 660 m2 inşaat alanına kurulduğunu söyledi.

30 MİLYONA İHALE EDİLDİ

5 Ocak 2022 tarihinde yapımına başlanan Onkoloji Hastanesi inşaatında çalışmaların aksatılmadan sürdürüldüğünü belirten Kaya, 320 günde tamamlanması öngörülen inşaatın Kasım ayı içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini ifade etti. 30 milyon 819 bin TL bedelle ihale edilen inşaatın tamamlanmasıyla birlikte Çorum’un çok önemli bir sağlık kuruluşuna kavuşacağının altını çizen Kaya, bina içerisinde kemoterapi salonu, iyot odaları, speet çekim alanları, 12 poliklinik odası başta olmak üzere bir onkoloji hastanesinde bulunması gereken tüm cihazların yer alacağının kaydetti.

KASIM AYINDA AÇILACAK

Kaya, Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin açılmasıyla birlikte Çorum’da her yaşta kanser hastasının tedavi görebileceğini vurgularken, böylece Ankara ve Samsun başta olmak üzere kanser hastalarının başka kentlere sevkinin de önüne geçileceğini dile getirdi. Kaya, Çorum Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nden Çorum’un yanı sıra çevre il ve ilçelere sağlık hizmeti sunacağını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 02.09.2022 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır 2022-09-02 06:33:26

Nerede kalmıştık. Bol bol fotoğraf çektirmeye devam. Senelerdir Çorum ve Çorumluları uyutuyorsunuz. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
İskilipden 2022-09-02 11:12:51

İskilipe YÜZ YATAKLI HASTANE inşaatı yaklaşık 9,5 yıl sürdü. TAKIP EDİLMELİ tüm projeler.
İnşAllah belirlenen tarihde açılır.
İskilip Kizilirmak arası yapılacaktı geçen günlerde asfalta taş dökümü oldu YOL yapılacak isE
e neden taş dökülüyor.

Avatar
MİMARSİNAN 2022-09-02 14:36:50

BURDAN DAHA ÖNCEDE YAZDIM..MİMARSİNAN DA 1 ADET LİSE VAR SADECE.MİMARSİNAN MAHALLE MUHTARI UYUYOR.UYARIYORUM.LÜTFEN BİR ADET DAHA LİSE İSTİYORUZ....

Avatar
Çorumlu garip 2022-09-02 15:09:52

Hastane yapımı güzel lakin içini doldurmak lazım şu anda onkolojide bir adet doktor var yetişemiyor hastalar stresten dolayı hastalığın tekrar nüksetmesinden korkuyorlar vede bende korkuyorum Yen'i yaplılan yerdedir tek doktor olacaksa yapılmasına gerek yok.