Onkoloji Merkezi için toplandılar

Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde yapılacak olan Çorum Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi için istişare toplantısı düzenlendi.

11 Şubat 2020 Salı 14:09
Onkoloji Merkezi için toplandılar

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde yapılacak olan Çorum Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi için çalışmalar sürerken, iktidar partisinin il başkanı ve sağlığın yöneticileri bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak, Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mesut Sezikli ve bazı parti yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıda  ilgililerin katıldığı toplantıda Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi için istişarede bulunulduğu açıklandı.

Son Güncelleme: 11.02.2020 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasta yakını 2020-02-11 19:23:50

Meme kanserinden ameliyat olan annemi pansuman yaptırmak için acile götürdüm.50-55 yaşlarında bir beyefendi boş oturduğu halde pansumanımızı yapmadı.elimize küçük bir kağıt verip 1.katta burada yazılı yerde pansumanınızı yaptırın dedi.yürümekte zorluk çeken annemi 1.kata götürüp pansumanını yaptırdım.burada insanlık bitmiş.kanser hastasının kalbi naziktir kırmaya gelmez.yinede bu güzel hizmeti memleketimize kazandırmaya çalışan insanlardan Allah razı olsun.

Avatar
Vatandas 2020-02-11 23:53:55

Kanser hastasına bu yapılır mı? Anlamak mümkün değil.Allah acil şifalar versin.

Avatar
mustafa 2020-02-12 14:21:36

çorumda çok kanser hastası var.Merkezin açılması hastaların Ankara ve Samsuna gidişini azaltacaktır.Şehrimiz için hayırlı olsun.Hastalarımız eski sağlıklı günlerine kavuşsun.

Avatar
Akademisyenler de olsaymış 2020-02-11 15:44:57

Bu konu ilk olarak 2017 yılında ortaya atıldı ve yeterince istişare edilip, o zamanki Bakan beye bir dosya olarak sunularak, teklif edildi. Fiziken gereken bir cihaz vardı, o da çok şükür temin edildi. Ama bu konudaki en önemli unsur eksik cihaz değil, oldukça bilgi birikimi ve tecrübe gerektiren kanser tedavisinde tedavileri uygulayacak çok disiplinli akademik altyapıydı. O da sağlandı. Bu konuyu böyle değerlenrdirmek gerekir. Allah emeği geçenlerden razı olsun.

Avatar
Doğru olanı görmek 2020-02-11 22:30:55

Değerli arkadaşlar bu fotoğraftaki en manidar olan il başkanının başkanlık etmesi, düşünsenize gerçekten hastanenin sorunlarına yurt dışında gelişmiş ülkelerde sorunlara böyle mi yaklaşıyorlar. hastane biteli ne kadar oldu da biz onkoloji bölümü için yer arıyoruz. bu hastane kurulmadan fizibilite çalışması esnasında tıpkı es geçtikleri hastanenin yeri, zeminin uygun olmaması, yayaların hastaneye güvenli ulaşımı, park alanı sorunu, araç trafiği ve yıllar sonra ihtiyaç duyulması öngörülen raylı sistem ama neden düşünelim ki göç yolda dizilir değil mi ? buna profesyonel kişiler değilde vekiller ve il başkanı karışırsa işler içinden çıkılmaz hale gelir. unutmayın arkadaşlar bu kamu binaları sizin paralarınızla yapılıyor. oturup bir ayda ne kadar vergi veriyorsunuz bir hesaplayın

Avatar
çorumlu 2020-02-12 10:40:07

personel alımıarı da bekliyoruz bu kadar işsiz sağlıkçı hemşire yrd sı var