‘Onlar Gözbebeğimiz’ dedi, teşekkür etti

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, hastane ziyaretinde koranavirüsle mücadele edene sağılık yönetici ve çalışanlarına 'Onlar bizim gözbebeğimiz" dedi.

09 Nisan 2020 Perşembe 18:41
‘Onlar Gözbebeğimiz’ dedi, teşekkür etti

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, hastane ziyaretinde koranavirüsle mücadelede en ön safta yer alan sağlık yöneticileri ve personeline  ‘Onlar bizim gözbebeğimiz.” dedi.

Ahlatcı beraberinde İl Başkan Yardımcısı Av.Murat Günay ve Gençlik Kolları Başkanı Muhamet Fatih Temur ile birlikte Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mesut Sezikli’yi ziyaret etti.

Hastane yöneticileri ve personeli ile de görüşen Ahlatcı, “Bu mücadelenin en ön safında yer alan sağlık çalışanlarımız gözbebeğimizdir. Kendilerine teşekkür ederim.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2020-04-09 21:44:49

Koyun can derdinde...

Misafir Avatar
crm 2020-04-10 07:59:33 @çorumlu

sen neyin derdindesin....

Beğenmedim! (1)