Opr. Dr. Teoman Başaran Özel Hastane'de

Çorum Özel Hastanesi güçlü uzman hekim kadrosuna bir yenisini dahil etti.

05 Kasım 2018 Pazartesi 00:04
Opr. Dr. Teoman Başaran Özel Hastane'de

Çorum Özel Hastanesi güçlü uzman hekim kadrosuna bir yenisini dahil etti. Çorum Özel Hastanesi, Ortopedi ve Travmatoloji kadrosuna Opr. Dr. Teoman Başaran’ı ekleyerek hekim kadrosunu daha da güçlendirdi.

Ortopedi ve Travmatoloji bölümü hastane ve Çorum için önemli branş olduğunu belirten Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda yoğunluğu çok fazla olan Orotpedi ve Travmatoloji bölümü için Opr. Dr. Teoman Başaran’ı kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti.

Bilgili açıklamasında, “Ortopedi ve Travmatoloji Bölümünde 2 hekimle halkımıza hizmet veriyoruz. Kadromuzda Opr. Dr. Ali Aydoğdu ve Opr. Dr. Teoman Başaran olmak üzere deneyimli, alanında uzman ve halkımızın çok sevdiği iki hekimle halkımızın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz.” Dedi.

Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili, “Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemiz yatak kapasitesini, hizmet çeşitliliğini ve doktor sayısını arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan güzel bir tesis sunmaktadır.’’ diye konuştu.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Teoman Başaran da, Çorum Özel Hastanesi’nde Çorum halkına hizmet vermekten gurur duyacağını belirterek, Hastane’nin güçlü kadrosunda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başaran, halkımızın taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceklerini söyledi.

OPR. DR. TEOMAN BAŞARAN

Opr. Dr. Teoman Başaran 1979 yılında Diyarbakır’da doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Diyarbakır’da tamamladı. 1997-2003 yıllarında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. 2004 Yılında yine Hacettepe Üniversitesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde ihtisasına başladı. 2009 yılında ihtisasını tamamladı. İstanbul Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) askerliğini yaptı. Aynı dönemde İstanbul Acıbadem Hastanelerinde ve Anadolu Hastanesinde çalıştı. 2010-2018 yılları arasında Çorum Devlet Hastanesi ve Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yaptı. Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği üyesi olan Başaran evlive 2 çocuk babası. Başaran iyi derece ingilizce biliyor.

Çorum halkınca çok sevilen ve tercih edilen Opr. Dr. Teoman Başaran, Ortopedi ve Travmatoloji alanında Çorum’da oldukça biliniyor. Travma konusunda uluslararası ileri tedavi eğitimine sahip. Her türlü kaza, düşme, kırık çıkık tedavisi konusunda uzman. Diz protezi, kalça protezi, omuz yırtıkları, spor cerrahisi, tetik parmak sinir sıkışması cerrahisini yapıyor. Özellikle çocuk hastaların tedavisinde uzman. Kalça çıkıkları için ultrason ve cerrahi tedavi yapıyor. Travmada ileri düzey master derecesi bulunuyor. Ayak cerrahi, aşil yırtıkları, klavikula kırıkları, diz protezi, diz artroskopi, dirsek kırıkları, proksimal humerus kırıkları, distal radius kırıklarında çalışmaları mevcut. Ayrıca tümör cerrahisi ile ilgileniyor. Yakın zamanda leğen kırıkları ve tibia kırıkları ile ilgili çalışması yayınlanacak.

Son Güncelleme: 05.11.2018 00:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf 2020-04-28 16:25:00

Cok ovdugunuz doktor yüzünden ayağım kısa kaldı beni hastaneden erken cikartirkenede iyi doktordū

Avatar
İsmail 2018-11-05 07:17:28

Teoman bey kişiliği karekteri ve bilgisiyle süper bir insan, Çorum’da kalıp devam ettiği için Çorum çok şanslı bence, başarılar diliyorum.

Avatar
adem 2018-11-05 10:17:29

keşke üniversite elinde tutabilseydi. en azından çorumdan gitmemiş. hayırlı olsun