Ormancılara ilkyardım eğitimi

Orman İşletme Müdürlükleri’nde çalışan personele yönelik ilk yardım eğitimi verildi.

23 Temmuz 2015 Perşembe 16:49
 Ormancılara ilkyardım eğitimi


Orman İşletme Müdürlükleri’nde çalışan personele yönelik ilk yardım eğitimi verildi.


Çorum, İskilip ve Kargı Orman İşletme Müdürlükleri’nde çalışan personele çalışma alanında ve yaşamında hayat boyu gerekli olabilecek, kendisinin ve yakınında bulunan insanların hayatının kurtarılmasına yardımcı olabilecek temel ilk yardım eğitimi verildi.


Temel ilk yardım eğitimi 20 kişilik ekibe üç gün süreyle İl Sağlık Müdürlüğü personelleri Osman Tok, Ahmet Patıraman, Cemil Çufadar ve Aysun Şahin tarafından verildi.


Alınan ilk yardım eğitimi yangınla mücadele işlerinde, ağaçlandırma işlerinde,  ormancılık faaliyetlerinde ve personelin yaşamı boyunca kullanılması için verildi.  Eğitim Programı Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın 6331 sayılı İş sağlığı ve güvenliği Kanunu gereği çalışanlarının her türlü kazadan korunabilmesi ve sağlıkla ilgili güvenlik tedbirlerini almaları için yapıldı.



 

Son Güncelleme: 23.07.2015 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.