Özel Hastaneler Başkanı açıkladı

Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Başkanı Op. Dr. Reşat Bahat, yogun bakım yatak sayısına ilişkin açıklama yaptı.

29 Kasım 2020 Pazar 22:14
Özel Hastaneler Başkanı açıkladı

Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Başkanı Op. Dr. Reşat Bahat, Türkiye'de son günlerde 30 bine yakın sayıda açıklanan koronavirüs vakaları üzerine hastanelerin yoğun bakım servislerindeki yatak sayısına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Independent Türkçe'nin haberine göre, "Hastanelerde az yer kaldı, son 500 yoğun bakım yatağımız var” diyen Bahat, "İnsanlar sorumlu davranıp tedbirlere uyarsa, yoğun bakımda yer kalmaması gibi bir problemle karşılaşmayız. Bunu konuşurken başka hastalıkların olmadığını düşünüyoruz ama diyelim ki grip salgını başladı, işte o zaman özellikle yoğun bakım yatakları gripten dolayı da dolmaya başlarsa, asıl o zaman sorun olur” ifadelerini kullandı.

Bahat, Sağlık Bakanlığı'ndan "Bitmemiş yoğun bakım alanlarınız varsa bitirin, yeni alanları da yoğun bakım için kullanın" talimatının geldiğini söyledi.

Son Güncelleme: 30.11.2020 08:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasemin 2020-11-30 10:46:35

Bir daha annelerin, babaların, çocuklarına herhangi bir şey için kızmaya hakları yok. Bugünlerde SORUMLU davranmak, gerekir. 15 günde küçük büyük bir aile koronadan tamamıyla yok oldu.

Misafir Avatar
Sorgucu 2020-11-30 11:48:40 @Yasemin

Konu buraya nerden geldi ? Anne babayla ne alakası var

Beğenmedim! (0)