Sağlık çalışanı dışarı çıkan ailesini ihbar etti

Çorum’da yaşayan acil tıp teknisyeni, 'Evde Kal' çağrılarına uymayan ailesini kolluk kuvvetlerine ihbar etti.

19 Nisan 2020 Pazar 18:52

Çorum’da yaşayan acil tıp teknisyeni, 'Evde Kal' çağrılarına uymayan ailesini kolluk kuvvetlerine ihbar etti.
Çorum’da özel bir sağlık merkezinde acil tıp teknisyen olarak görev yapan Ali Baki Eke, Osmancık’ta yaşayan ailesini 'Evde Kal' çağrılarına uymadığı gerekçesiyle kolluk kuvvetlerine ihbar etti. 24 yaşındaki genç teknisyen ailesini ihbar ettiğini çektiği bir video ile duyurdu.
Edinilen bilgilere göre, 19 Nisan 2020 Pazar günü Osmancık’ta yaşayan ailesini telefon ile arayan genç teknisyen, ailesinin Fındıcak köyüne yılan kuyruğu toplamaya gideceğini öğrendi. Anne ve babasına korona virüs salgını nedeniyle gitmemeleri gerektiğini söyleyen acil tıp teknisyen Ali Baki Eke, tüm ısrarlarına rağmen ikna edemeyince, ailesiyle arasının bozulmasını göze alarak jandarma, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Belediye Zabıta Amirliği’ni arayarak ihbarda bulunduğunu belirtti.


AİLEM DIŞARI ÇIKTIĞI İÇİN İHBAR ETTİM
Genç teknisyen ailesini kolluk kuvvetlerine şikayet etmek durumunda kaldığını belirtti videosunda ise, “Tüm dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu korona virüs pandemisi hala devam etmektedir. Devletimizin aldığı tedbirler 'Evde Kalın' çağrılarına rağmen insanların şuursuzca, bilinçsizce dışarıda gezmelerini hala anlamıyorum. Bugün kendi ailemi, dışarıya çıktıkları için tüm kolluk kuvvetlerini arayarak şikayette bulundum. İnsanların, tüm vatandaşların bu tedbirlere neden uymadıklarını hala anlamış değilim. Alınan tedbirler, evde kalın çağrıları tüm insanlığın sağlığı için. Lütfen evde kalın, sağlıklı kalın" dedi.
İHA

Son Güncelleme: 20.04.2020 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bay bilen! 2020-04-19 19:08:45

Hayırlı evlat;)

Avatar
Sufi 2020-04-19 19:21:41

Cezayıda sen öde bari.

Avatar
Hidur 2020-04-19 19:39:19

Hiç bir ceza veya borç hayatlarından önemli değil. Türkiye nin yarısı dükkan kapatmış pandemi bitecek diye bekliyor. Yok öyle keyfi gezmek. Tebrik ederim kardeş.

Avatar
Zeynep 2020-04-20 09:36:24

Çorumun uc yerlerine girmeye gerek yok gazi caddesini yukardan aşşağıya doğru “yürüyerek” gezmeleri ve görmeleri gerek kolluk kuvvetlerinin polis ekip arabasıyla anons ediyor o kadar .. oysa yayan olarak gezseler ve çok ciddi ceza yassalar inanıyorum caydırıcı olucak keza eski stadın orda gençler buluşuyor özellikle kapalı spor salonun ordaki alıcı istasyonun orda ne sosyal mesafe var ne maske malesef ben çorumda çok ciddi ön lemlerin ve müdehalenin olduğunu düşünmüyorum yazıkk çok yazıkk

Avatar
Yaşar 2020-04-20 01:11:11

Arkadaşlar bugün maskemle markete gittim, yolda baktım çoluk,cocuk yaşlı herkes rahatca dolaşıyor, birde sokağa çıkma yasağı var bunlara..O kolluk kuvvetleri Cumapazarı, kapaklı, bağcılar tarafına hiçmi gezmiyorlar..Onları görünce ben maske takarak tuaf oldum..Bi kaçına ceza kesip örnek olmadan olmaz..

Avatar
tolga 2020-04-20 10:51:03

Çılgın seni...

Avatar
Mertçe 2020-04-20 11:49:35

Peki bugün işbaşı yapan tekstil firmalarına ne denir? 500 kişi çalışan bir firmada nasıl önlem alınacak.Hani önlem alınıyordu. Bu firmadan evine gidenler yani en az 500aileye bulaştırma riski taşımıyor mu? Valilik iadari amirler ne diyor bu işe

Avatar
Şahan 2020-04-19 20:12:19

Sufi kardeş herşey parayla bitse helal olsun sağlık çalışanına