Sağlık çalışanlarına alkışlı destek

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın çağrısı üzerine otobüste yolculuk eden vatandaşlar koronavirüsle mücadele eden sağlık çalışanlarına alkışlarla sahip çıktı.

19 Mart 2020 Perşembe 22:30

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın korona virüsle mücadele eden sağlık çalışanlarına destek çağrısına otobüste yolculuk eden vatandaşlar da alkışlarla sahip çıktı.
Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüse (Covid-19) pandemisine karşı günlerdir adeta canını dişine takarak çalışan sağlık ekiplerine vatandaşlardan destek geldi. Sağlık Bakanı Koca’nın sosyal medyasından “Alkışlayalım! Ne kadar alkışlasak azdır! Bugün saat 14.00’te Meclis’teki konuşmamda milletimin temsilcilerini özverili sağlık çalışanlarımızı alkışlamaya davet ettim. Şimdi tam 21.00’da milletimizi, bu alkış sesini Türkiye çapında, balkonlardan yükseltmeye davet ediyorum” paylaşımına tüm yurtta destek verildi. Binlerce vatandaş balkon ve camlara çıkıp alkışlarla sağlık çalışanlarına moral verdi.
OTOBÜSTEKİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ALKIŞ
Tokat’dan İzmir’e giden bir yolcu otobüsünde bulunanlar da çağrıya kulak verdi. Saat tam 21.00’de yolcular, otobüs şoförü ve muavinin çağrısı üzerine destek alkışında bulundu. Sağlık çalışanlarının günlerdir gece gündüz demeden çalıştığını belirten yolcular, kendilerinin de otobüsten destek vermeye çalıştıklarını kaydetti.
İSKİLİP’TEN ALKIŞLI DESTEK
Öte yandan, Çorum'un İskilip ilçesinde de salgın nedeniyle sokağa çıkmayan halk balkonlarına çıkarak sağlık çalışanlarını alkışladı. Bazı vatandaşlar destek kapsamında dairelerinin ışıklarını açıp kapatırken bazıları da ıslıklar çaldı.
İHA

Son Güncelleme: 20.03.2020 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KESANLİ19 2020-03-20 10:24:08

Bu günlerde Allah sağlık çalışanlarına sağlık ve sabır versin. Sağlık çalışanlarına toplu taşıma araçlarının ücretsiz olamasını istiyorum.

Avatar
Beni boşver 2020-03-20 00:18:15

Sağlık çalışanlarımızın yüce milletimizden gelecek böyle güzelliklere her daim ihtiyacı var.