Sağlık kahramanları için 81 ilde orman

Tarım ve Orman Bakanlığı 81 ilde Sağlık Kahramanları Hatıra Ormanı kuracak.

04 Mayıs 2020 Pazartesi 00:51
Sağlık kahramanları için 81 ilde orman

Tarım ve Orman Bakanlığı 81 ilde Sağlık Kahramanları Hatıra Ormanı kuracak.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yaptığı duyuruda, “81 ilde Sağlık Kahramanları Hatıra Ormanı kuruyoruz. 1 milyon 61 bin 635 fidana her bir sağlık çalışanımızın adını veriyoruz. Hadi hep birlikte bugün bize nefes olan sağlık çalışanları için gelecegenefes.com sitesinden fidan sahiplenelim."dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2020-05-04 02:15:36

Ağaç dikmek mükemmel fikir fakat eklememiz gereken bir şey var. Yağmur oluşturan etkenlerden biri de orman. Deniz kıyısı şeridi ormanlarımızla iç bölgelerdeki ormanlarımız arasında bağlantı kuracak şekilde planlanırsa harika olur. Deniz buharlaşıp bulut, bulut rüzgarla içeri sokulup ormanın da nemiyle birleşerek yağmuru bırakıyor ancak dağların arasında geçiş bulamazsa daha içeri sokulamıyor. Ormanın özelliği nem tutması, eğer orman bağlantıları kurulabilirse bu tutulan nem rüzgarla daha da iç bölgelere gidebilir. İnşAllah yetkililerimiz bunları düşünerek yer planlaması yapar.

Avatar
Doktor 2020-05-04 03:27:46

Hakkını verin hatır gönül isteyen yok.. İlçede çalışan bir hekim polisten, öğretmenden daha az maaş alıyor. Ne kadar çok çalışırsa çalışsın döner sermaye ek ödemesi sıfır TL.