Sağlıkçılara özel servis

Çorum Belediylesi sağlık personeline ücretsiz servis hizmeti sunuyor.

21 Mart 2020 Cumartesi 15:36

Çorum Belediyesi, koronovirüs salgınının başlaması ile birlikte hayli yorucu ve stresli günler geçiren sağlık çalışanlarını unutmadı. Başkan Aşgın’ın talimatı ile sağlık çalışanları, kendileri için özel olarak hazırlanan servislerle çalıştıkları sağlık kuruluşlarına götürülecek.

Belediye Başkan Dr. Halil İbrahim Aşgın yaptığı açıklamada “İçinde bulunduğumuz zor günlerde sağlık çalışanlarımızın ehemmiyetinin farkındayız. Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan sağlık görevlilerimize ücretsiz sağlık hizmeti veriyoruz. İyi ki varsınız.” Dedi.

MEYVE JESTİ

Öte yandan sağlık personeline mevye ikram edildi. Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Erol olcok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mesut Sezikli'yi ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, sağlık çalışanlarına meyve ikramında bulundu. Son günlerde yoğun bir tempo ile çalışan sağlık çalışanlarının moralini yükseltmek ve motivasyonunu artırmak amacıyla Çorum Belediyesi olarak böyle bir ikramda bulunduklarını ifade eden Başkan Aşgın, “Bizler virüsten uzak durmanın bin bir türlü yolunu ararken, özveri ve fedakarlıklarla yüzyılın belasıyla mücadele eden tüm sağlık çalışanlarımıza muhabbetlerimi sunuyor, selamlarımı iletiyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 21.03.2020 22:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem SADAL 2020-03-22 00:18:39

Bu duyarlı davranışlarından dolayı başkanımız sayın Aşgın ve ekibine teşekkürler.

Avatar
Salih arazi 2020-03-22 00:53:12

Belediyemiz iyi bir sınav veriyor bu süreçte. İyiki varsınız

Avatar
Emekli saglikci 2020-03-22 08:05:31

Aman saldırıp hakaret edip darp etmeyin de

Avatar
Ayşe 2020-03-22 13:38:33

Sağlık camiamız herşeyi hak ediyor teşekkürler belediyemize