Sağlık’ta 2 daire başkanlığına atama

Çorum Sağlık İl Müdürlüğü’nde iki ayrı daire başkanlığına atama yapıldı.

16 Kasım 2021 Salı 13:44
Sağlık’ta 2 daire başkanlığına atama

Çorum Sağlık İl Müdürlüğü’nde iki ayrı daire başkanlığına atama yapıldı.

Çorum İl Sağlık Müdürlüğü Dumansız Hava Sahası İl Koordinatörü Emin Yandık, Acil ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Hemşehrimiz Yandık'ın, mevcut görevi ile birlikte  Acil ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcılığı görevini yürüteceği öğrenildi.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi kadrosunda görev yapan Selma Yaşar da, Destek  Hizmetleri Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

Diğer yandan yeni dönemde 5 yeni uzman daha görevlendirildi.

Son Güncelleme: 16.11.2021 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
saatci 2021-11-16 19:09:39

saglik mudurlugunu batirdilar. liyakatsiz insanlari getirdiler. haberde de yer aldıği gibi. malesef engel olamadim

Avatar
Liyakatsizler 2021-11-16 14:41:05

Erol Kavuncu'nun niye sağlık bakanın yanına gittiği ve resim çektirdiği meyvelerini vermeye başlıyor. Yavaş yavaş adamlarını kadrolara yerleştirmeye başlamışlar.

Avatar
GÖREN GÖZ 2021-11-18 09:26:29

SAATÇİ YAZI YAZMIŞ OKUYUN SAĞLIK SENDİKASI BAŞKANI DEĞİL Mİ BU ADAM SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYOR SAVCILAR İŞ BAŞINA YOLSUZLUK,ADAM KAYIRMA DİYOR........HADİİİİİİ