Sağlıkta biz de varız

Hitit Üniversitesi sağlık alanında ulusal anlamda mührünü vurmaya devam ediyor. HÜBTUAM diş implantından sonra glikometre için yetkilendirildi.

14 Ocak 2020 Salı 12:55
Sağlıkta biz de varız

Hitit Üniversitesi sağlık alanına mührünü vurmaya devam ediyor.

HİTÜ Bilimsel Teknik Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜBTUAM) Sağlık Bakanlığı’ndan yeni bir yetki belgesi daha almaya hak kazandı.

Geçtiğimiz dönem laboratuvar hizmetleri ve Diş İmplantında yetki belgesi alan HÜBTUAM, bu kez şeker hastalarının kullandığı Glikometri ölçüm cihazında yetkilendirildi. Ayrıca Diş İmplantı yetki süresi uzatıldı.

Hitit Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, “Başta sağlık sektörü olmak üzere pek çok alanda bilimsel araştırmalar ve projeler yürüten HÜBTUAM, yeni bir yetki belgesine daha kavuştu. Tıbbi Cihazların Kalite Kontrol Testlerinde Analiz Yetki Belgesi Sağlık Bakan Yardımcımız Prof. Dr. Emine Alp Meşe tarafından Rektörümüze takdim edildi.” denildi.

Son Güncelleme: 15.01.2020 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tıp öğrencisi 2020-01-14 18:26:21

Bizde varız ama bizi bilen gören ve değer veren yok. Kendimize ait ne dersliğimiz, nede binamız var! Bir an önce çoruma yakışır tıp fakültesi binası ve dersliklerine kavuşmak dileğiyle.

Avatar
Rektör Hocam 2020-01-14 13:50:08

Tebrikler rektör hocam. 6 ayda neler yaptın, uçurdun Üniversiteyi. Çorum bir bürokrat gördü nihayet. Hah şöyle arkadaş.

Avatar
çorumlu 2020-01-14 15:13:48

tebrikler .herşey çorum için olsun.