Şahiner sordu: ‘Şimdiye kadar aklınız neredeydi?’

Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, 3 yaşındaki Rüzgar Ege Şahin için Çorum'da bazı kurumların harekete geçmesini manidar buldu.

19 Şubat 2020 Çarşamba 12:24
Şahiner sordu: ‘Şimdiye kadar aklınız neredeydi?’

Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, doğuştan kalbinin yarısı olmayan 3 yaşındaki Rüzgar Ege Şahin’in ameliyat masraflarının şahsı tarafından karşılanacağı haberinin duyulmasının ardından, Çorum'da bazı kurumların harekete geçmesinin manidar olduğunu açıkladı.

Doğuştan yakalandığı hipoplastik sol kalp sendromu nedeniyle yaşam mücadelesi veren 3 yaşındaki Rüzgar Ege Şahin'in durumunu öğrenen Başkan Şahiner, Küçük Rüzgar ve annesi Zeynep Büşra Yanılır’ı makamında ağırlamış, Rüzgar Ege'nin tüm ameliyat masraflarını üstlenmişti.

Çocuklara karşı olan özel ilgi ve sevgisiyle bilinen Başkan Şahiner'in davranışının ardından Çorum'da bazı kurumların Rüzgar Ege için girişimde bulunduğu belirtildi.

ŞİMDİYE KADAR AKLINIZ NEREDEYDİ?

Rüzgar Ege Şahin’in kalbindeki sorunun çözümü için İstanbul’daki özel bir hastanede ameliyat olması gerektiğini söyleyen Başkan Şahiner, "Minik Rüzgar' ın biran önce sağlığına kavuşması için ne gerekiyorsa yapacağız. Ama bizim girişimlerimiz sonucunda Çorum'da ki bazı kurumlar harekete geçmiş ve Rüzgar ile birden ilgilenme kararı almışlar. Şimdi soruyorum. Bir haftadır aklınız neredeydi? Sungurlu Beleyesi Rüzgar'a sahip çıkmasaydı, yine harekete geçecekmiydiniz?” diye sordu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oguzlar 2020-02-19 23:02:52

Zorda kalmış caresiz insanların yardımına kim koşarsa helal olsun. Başkan. Helede kendi cebinden. Yapıyorsa. En azından örnek oldun sayende bir kac garibanada el uzatanlar olabilir. Madi durumuiyi olanlarada. Olur