Salgın Anadolu’da ikinci zirve döneminde

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Bursa’da düzenlediği basın toplantısında salgının Anadolu'da ikinci zirveyi yaşadığını açıkladı.

23 Ekim 2020 Cuma 19:53
Salgın Anadolu’da ikinci zirve döneminde

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Bursa’da canlı basın toplantısı düzenliyor.

Koca, yaptığı açıklamada, "Salgın Anadolu’da ikinci zirve döneminde. Riskli bir yükselişle karşı karşıyayız. Salgına karşı verilen mücadele bütün hayatı koruma mücadelesidir. Durum bölgesel bir yayılımdan daha ciddi.Gelinen noktada yeni bir değerlendirme yapmak gerekir. Mümkün olmadıkça kalabalıklara karışmayalım. İşimiz dışında evimizde kalalım. Hayat Eve Sığar. Dışarıda geçirdiğimiz zamanı asgari düzeye indirmeliyiz. Kalabalıktan uzak durmalıyız. Asıl ciddi sınavı kalabalığa karşı vereceğiz. Salgın Anadolu'da ikinci zirve dönemine henüz kış gelmeden ulaştı.Salgınla mücadelede tedbirlerden daha güçlü silahımız yok.” Dedi.

Son Güncelleme: 23.10.2020 20:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2020-10-23 20:13:25

Konuştuklarınızla açıkladığınız veriler ne zaman uyuşacak?