Satranççılara iyi haber

Türkiye Satranç Federasyonu ile MLP Sağlık Hizmetleri arasında protokol imzalandı.

02 Şubat 2021 Salı 21:32
Satranççılara iyi haber

Türkiye Satranç Federasyonu ile MLP Sağlık Hizmetleri arasında protokol imzalandı. Buna göre, satranç sporcuları Medical Park Hastanelerinde muayene, tetkik ve tedavi, ameliyat/medikal tedavi gibi hizmetlerden özel avantajlarla faydalanabilecek.

Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay ve Başkan Vekili hemşehrimiz Av. Fatih Maden’in katılımıyla MLP Sağlık Hizmetleri arasında önemli bir protokole imza atıldığı açıklandı.

Federasyon’dan yapılan duyuruda, “Protokol kapsamında; sporcularımız, kulüplerimiz, kurullarımız, il ve ilçe temsilcilerimiz, antrenörlerimiz, hakemlerimiz ve aileleri başta olmak üzere tüm satranç camiamız, MLP Sağlık Hizmetleri bünyesinde bulunan ve sözleşmenin yürürlüğe girdiği Medical Park Hastanelerinde muayene, tetkik ve tedavi, ameliyat/medikal tedavi gibi hizmetlerden özel avantajlarla faydalanabilecek.

MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş.’ye bu güzel hizmet için teşekkürlerimizi iletiyoruz.”ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 03.02.2021 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ulukan 2021-02-03 11:09:38

Satranç sever deyin en azından, satrançcı nedir? Onu diyeceksen bile o "satranççı" olur. İşi yazı yazmak olan adam bu kadarcığı bilecek; kusura bakmayın.