Şef sunum yaptı, kursiyerler izledi

Çölyak Derneği'nin ‘Glutensiz Mutfak Uygulamaları” projesinin yiyecek yapım eğitimleri başladı.

21 Haziran 2021 Pazartesi 01:09
Şef sunum yaptı, kursiyerler izledi

Çölyak Derneği'nin ‘Glutensiz Mutfak Uygulamaları” projesinin yiyecek yapım eğitimleri başladı. Etkinliğe Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın, Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü ve eşi Seher Çöplü, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat’ın eşi Hacer Yağbat ile Dernek Başkanı Fatma Müjgan Demir, Başkan Yardımcıları Hacer Kesici ve Dr. Mustafa Azak, Genel Sekreter Hüseyin Özden, eğitmenler ve kursiyerler katıldı.

Açılıştan sonra katılımcılar glutensiz mutfağı inceledi, yiyecek yapım eğitimlerini izledi.

ŞEF AYLA YILDIZ SUNUM YAPTI

”Glutensiz Mutfak Uygulamaları” projesi kapsamında 10’ar kişilik 3 ayrı gruba eğitimlerini Amasya’dan Dolphin Kafe&Pastane sahibi  Şef Ayla Yıldız tarafından gerçekleştirdi. Glutensiz ürünleri uzun zamandır  imal eden ve çevre iller de dahil olmak üzere bir çok çölyaklıya hizmet veren Şef Ayla Yıldız; herkesin beğeniyle karşıladığı yiyecek formüllerini kursiyerlerle paylaştı. Çok güzel ürünler imal eden Şef Ayla Yıldız, kursiyerler tarafından hayranlıkla takip edildi. Dernek yönetimi ve kursiyerler Şef Ayla Yıldız’a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 21.06.2021 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.